Medische terminologie; dé basis voor werken in de zorg!

Medische terminologie; dé basis voor werken in de zorg!

Ben je werkzaam in de zorg dan kom je ongetwijfeld de nodige onbekende termen tegen. Maar wat betekent deze medische terminologie? En hoe maak je de vertaalslag?

Inzicht in hoe deze termen zijn opgebouwd is cruciaal in de uitvoer van een medisch gerelateerd beroep. Of het nu gaat om het lezen van verslagen of het verwerken van de administratie. De juiste kennis op dit vlak maakt je een sterke gesprekspartner in medische gesprekken zowel met collega’s als patiënten.

Heb jij in jouw werk te maken met medische termen dan is de Workshop Medische Terminologie zeker een aanrader om te volgen! Deze compacte hoogrendementsworkshop, is speciaal ontwikkeld voor iedereen die in het dagelijks werk te maken heeft met medische termen, bijvoorbeeld in het werken met DBC’s. Een échte musthave!

"De training geeft waardevolle inzichten in het ontleden van de medische terminologie. Mooie handvatten voor toepassing in de praktijk."

Aan de slag met medische terminologie?

Bekijk dan onze workshop Medische Terminologie. Bij Q-Academie hebben we inmiddels al vele collega’s mogen opleiden op dit gebied.