Intervisiebijeenkomst: E-health in de langdurige zorg

Van visie naar inzet!

Intervisiebijeenkomst: E-health in de langdurige zorg

E-health krijgt een prominente rol in de Nederlandse gezondheidszorg. De overheid zet hier de komende jaren actief op in door subsidies beschikbaar te stellen en standaarden vast te stellen. Dit is hét moment om als organisatie mee te gaan in de ontwikkeling en technologische toepassingen in te voeren in de organisatie. Maar waar moet u beginnen? Welke randvoorwaarden zijn hiervoor nodig?

Het hebben van een visie is noodzakelijk voor het goed implementeren van e-health. Toch zien we dat het lastig is voor veel organisaties in de langdurige zorg om een goede visie te vormen op het realiseren van zorgwaarde met e-health. Daarom gaan we op 11 juni graag met u en collega-organisaties in gesprek over hoe deze visie de basis vormt voor de effectieve inzet van e-health en hoe u dit kunt realiseren voor uw organisatie. Tijdens deze intervisie delen wij ervaringen over het inrichten van een goede leeromgeving om de inzet van e-health in een kleine pilot vorm te geven. Vervolgens staan we stil bij welke interne en externe randvoorwaarden nodig zijn wanneer de pilot succesvol is geweest en u wilt opschalen. Aan het einde van de bijeenkomst heeft u een overzicht van welke stappen u kunt zetten om de inzet van e-health vraaggericht te adopteren.

Graag nodigen wij u uit om met ons en uw collega-zorgorganisaties in gesprek te gaan over de inzet van e-health. Hierin brengen we uiteraard onze eigen ervaring uit de praktijk mee!

Voor wie? 
Deze bijeenkomst is interessant voor kwaliteits- en innovatiemanagers in de langdurige zorg, of andere functionarissen die het onderwerp e-health in de portefeuille hebben.

Programma
De verdere inhoud en het programma van deze intervisie volgt.

  • Datum: di 11-06-2019
  • Tijd: 16:00 - 20.00 (inclusief soep en broodjes)
  • Locatie: Oudlaan 4, Utrecht
  • Deelname:

    deelname is kosteloos. Wanneer u zich minder dan 48 uur van tevoren afmeldt, brengen wij € 25,- in rekening.

Inschrijven voor deze bijeenkomst
Lees hier onze privacyverklaring