Online intervisie: Capaciteitsplan stuwmeer aan zorg (vervolg)

Online intervisie: Capaciteitsplan stuwmeer aan zorg

Op dinsdag 30 juni organiseren wij een online intervisiebijeenkomst over het ‘capaciteitsplan stuwmeer aan zorg’. Deze intervisie is een vervolg op de intervisie van 14 mei, waarin we met negen ziekenhuizen in gesprek gingen over het langzaam opstarten van de reguliere zorg. Hoe gaan ziekenhuizen hiermee om? Hoe groot is het stuwmeer aan zorg eigenlijk en hoe prioriteer je? En wat doet het met je beschikbare capaciteiten? 

De vorige bijeenkomst bleek waardevol voor het delen van ervaringen en het bespreken van waar ziekenhuizen tegen aanlopen. Deze tweede intervisie staat in het teken van het delen van successen en het bespreken van relevante vraagstukken. 

Iedereen is welkom! Mocht je niet hebben deelgenomen aan de eerste intervisie, maar dit keer wel graag deelnemen, dan ben je van harte welkom. Voorafgaand aan de intervisie praten we je graag bij. Lees hier alvast de samenvatting van de eerste bijeenkomst. 

Programma
Tijdens deze intervisie delen we concrete successen en stellen vraagstukken van ziekenhuizen centraal. Voorafgaand aan de intervisie nemen we contact op met de deelnemende ziekenhuizen om deze successen en vraagstukken op te halen. Het definitieve programma wordt voorafgaand aan de intervisie aan alle deelnemers gestuurd. 

Voor wie?
Deze intervisie is interessant voor onder andere capaciteitsmanagers en -adviseurs of functionarissen die betrokken zijn bij de opschaling van de reguliere zorg.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk via onderstaand aanmeldformulier. De URL van de online bijeenkomst en het bijbehorende wachtwoord worden voorafgaand aan de bijeenkomst aan de deelnemers verstrekt. 

  • Datum: di 30-06-2020
  • Tijd: 10.00 - 12.00 uur
  • Locatie: Online
  • Deelname:

    is kosteloos

Inschrijven voor deze bijeenkomst
Lees hier onze privacyverklaring