Intervisiebijeenkomst: Kwaliteit doen!

In deze bijeenkomst gaan we met u kwaliteit doen. En dat mag best leuk en inspirerend zijn. Sterker nog, wij zien dat als een voorwaarde! Alleen dan kunt u medewerkers meenemen op kwaliteitsreis. En kwaliteit weer daar laten plaatsvinden waar het hoort: in de praktijk. In deze bijeenkomst nemen wij ú mee op kwaliteitsreis, waarin zelf ervaren voorop staat. Ervaringen om gelijk de volgende dag mee aan de slag te gaan!

De professional (weer) aan het roer

Succes ontstaat in het primaire proces: kwaliteit, effectiviteit en slimmer werken. Dus tussen de cliënt en de professional. Daarom moeten professionals (weer) aan het roer staan. Met als logisch gevolg dat ook de verantwoordelijkheden bij hen komen te liggen. Dat is een flinke uitdaging, want we hebben het jaren anders gedaan en moeten doen. Protocollen, voorschriften en checklists voerden de boventoon. In deze bijeenkomst gaan we aan de slag met praktische en inspirerende oefeningen om kwaliteit te doen!

Onderwerpen

  • Van visie naar kwaliteit doen!
  • Hoe neemt u uw medewerkers mee op kwaliteitsreis?
  • Samen op reis: ervaar de kracht van oefening, spel en (intercollegiaal) leren.

Voor wie is deze bijeenkomst bedoeld?

Deze bijeenkomst is interessant voor kwaliteitsverantwoordelijken en zorgmanagers van organisaties in de langdurige zorg en de ziekenhuiszorg. U bent daarbij van harte uitgenodigd om professionals uit uw organisatie mee te nemen. Weet u iemand anders die geïnteresseerd is in deze bijeenkomst? Laat het ons weten, dan sturen wij een uitnodiging.

  • Datum: wo 01-11-2017
  • Tijd: 16.00 - 20.00 uur (inclusief soep en broodjes)
  • Locatie: Oudlaan 4, Utrecht
  • Deelname:

    deelname is kosteloos. Wanneer u zich minder dan 48 uur van tevoren afmeldt, brengen wij € 25,- in rekening.

Inschrijven voor deze bijeenkomst