Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg, voldoet u al aan de eisen?

Het Kwaliteitskader is 12 januari jl. vastgesteld en als standaard opgenomen in het Register van Zorginstituut Nederland. Een belangrijke mijlpaal voor uw sector! U heeft hier inmiddels al enige ervaring in op gedaan, maar hoe gaat u hier nu mee verder? Hoe borgt u de recente veranderingen in uw organisatie en waar moet u de komende tijd nog meer aan voldoen? Vanuit de Kwaliteitskeuken schiet Q-Consult Zorg met praktische recepten te hulp.

Het Kwaliteitskader is het WAT, Q-Consult Zorg vertelt HOE

Het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg vertelt over het “WAT”. Tijdens de intervisiebijeenkomst krijgt u praktische tips over het “HOE”. We staan tijdens de bijeenkomst samen met u stil bij wat het Kwaliteitskader betekent voor uw cliënt en uw bedrijfsvoering in de dagelijks praktijk. U bent tijdens de bijeenkomst ook volop in de gelegenheid om met collega-organisaties van gedachten te wisselen. Waar zitten de knelpunten om te voldoen aan het Kwaliteitskader en welke tips heeft u voor elkaar om deze op te lossen?

Proeverij

De intervisiebijeenkomst is een proeverij op de door Q-Consult Zorg ontwikkelde Kwaliteitskeuken. Deze keuken biedt u praktische recepten voor het implementeren van de eisen uit het Kwaliteitskader, bijvoorbeeld met tips “HOE”:

  • U uw cliënt écht centraal stelt;
  • U de professional in zijn kracht zet;
  • U uw processen beheerst.

Wilt u de menukaart alvast bekijken? Ga dan naar de download in het linkermenu. Daar vindt u een visueel overzicht van het “WAT” van het Kwaliteitskader en “HOE” de Kwaliteitskeuken van Q-Consult Zorg daarbij kan helpen. We gaan graag hierover met u in gesprek tijdens de intervisiebijeenkomst.

Onderwerpen

Welke onderwerpen en eisen uit het Kwaliteitskader precies centraal staan, maken wij in het najaar 2017 bekend. We willen namelijk zo goed mogelijk aansluiten bij uw prioriteiten en de deadlines die worden genoemd in het Kwaliteitskader.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is interessant voor bestuurders, (kwaliteits)managers en kwaliteitsmedewerkers van in de verpleeghuiszorg. U bent daarbij van harte uitgenodigd om professionals uit uw organisatie mee te nemen

Weet u iemand anders die geïnteresseerd is in deze bijeenkomst? Laat het ons weten, dan sturen wij een uitnodiging. Neem daarvoor contact op met één van de onderstaande consultants.

 

  • Datum: do 18-01-2018
  • Tijd: 16.00 - 20.00 uur (inclusief soep en broodjes)
  • Locatie: Oulaan 4, Utrecht
  • Deelname:

    deelname is kosteloos. Wanneer u zich minder dan 48 uur van tevoren afmeldt, brengen wij € 25,- in rekening.

Inschrijven voor deze bijeenkomst