Interim management in de zorg

Slagen maken, continuïteit garanderen of veranderingen doorvoeren in jouw organisatie. Interim management kan je daarbij helpen! Wij voeren geregeld interim opdrachten uit op het gebied van bedrijfsvoering. Vaak zijn dit opdrachten waar ook een veranderopdracht aan gekoppeld is. Daarnaast bieden wij ook tijdelijke invulling van leidinggevende functies, zoals hoofd zorgadministratie, hoofd planning & control, teamleider kliniek, teamleider polikliniek, vakgroepmanager, manager kwaliteit, manager financiën of zorgmanager. Ook vullen wij geregeld op interimbasis zwangerschapsverlof in.

De volgende interim opdrachten hebben wij recentelijk ingevuld:

Sector
Functie
Regio
GGZ
Manager kwaliteit en control
Zuid-Holland
GGZ
Hoofd zorgadministratie
Noord-Holland
GGZ
Concerncontroller
Limburg
Jeugdzorg
Bestuurssecretaris
Noord-Brabant
Jeugdzorg
Programmamanager HR
Noord-Brabant
MO/VO
Bestuurssecretaris
Zuid-Holland
VVT
Kwaliteitscontroller
Gelderland
VVT
Strategisch adviseur kwaliteit en veiligheid
Flevoland
VVT
Hoofd zorgadministratie en facturatie
Zuid-Holland
ZKH
Raad van Bestuur
Limburg
ZKH
Vakgroepmanager
Limburg
ZKH
Teamleider polikliniek
Limburg
ZKH
Kwaliteitsadviseur
Zuid-Holland
ZKH
Hoofd bedrijfsvoering
Overijssel

Onze werkwijze

Met onze brede kennis en ervaring leveren wij graag een bijdrage aan het ondersteunen van jouw organisatie. Veel van onze collega’s hebben uitgebreide ervaring in de zorg zelf en kennen deze daardoor goed. Door verschillende consultancyklussen zijn zij daarnaast op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en werkwijzen. Dit zien wij dan ook als onze kracht.

Indien gewenst ondersteunen we interimposities door consultancy. Deze combinatie maakt dat we organisaties zowel uitvoerend als strategisch kunnen ondersteunen. Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact op via ons algemene nummer, ons secretariaat verbindt je dan door met de juiste persoon binnen onze organisatie.