datagedreven-werken-3
Inspiratiesessies

De volgende stap in datagedreven werken

Hoe zorg je dat de data omgezet wordt in bruikbare inzichten en informatieproducten die deze belofte echt waarmaken. En dat datagedreven werken écht onderdeel is van het DNA van de organisatie? Tijdens deze inspiratiesessie nemen we jullie mee in de belangrijkste handvatten om de volgende stap te maken, passend bij de actuele situatie binnen de ziekenhuizen.


Toenemende digitalisering en inzet van slimme technologie in de zorg heeft als (neven)effect dat de hoeveelheid data die wordt gegenereerd exponentieel groeit. Deze gigantische hoeveelheid data biedt legio mogelijkheden om zorgprofessionals te ondersteunen in hun werk en de kwaliteit en uiteindelijk uitkomsten van de zorg te verbeteren voor de patiënt of cliënt. 


Wij hebben een onderzoek uitgevoerd naar de stand van zaken van BI binnen ziekenhuizen. Voor dit onderzoek is een model ontwikkeld dat specifiek van toepassing is op BI binnen ziekenhuizen, gebaseerd op het Gartner-model voor BI & Analytics-volwassenheid. De beweging richting datagedreven werken vraagt ontwikkeling op vier verschillende aspecten: Organisatie, Team, Techniek en Governance & Processen. In het onderzoek is aan de hand van deze aspecten in kaart gebracht welke

stappen ziekenhuizen kunnen nemen om meer datagedreven te gaan werken.


Tijdens deze inspiratiesessie nemen we jullie mee in de belangrijkste handvatten om de volgende stap te zetten, passend bij de actuele situatie binnen de ziekenhuizen. Aan de hand van het groeimodel gaan we met elkaar in gesprek over wat de volgende stap is voor jouw organisatie, om zo met elkaar kennis en ervaringen uit te wisselen. Voorafgaand aan de bijeenkomst sturen we de belangrijkste conclusies uit het onderzoek toe en vragen we je om op basis hiervan voor jouw organisatie alvast na te denken wat de

eerstvolgende stap zou kunnen zijn. Tijdens de bijeenkomst bespreken we de plannen van elke deelnemer en vertalen we dit met elkaar naar de situatie die je bij verschillende organisaties ziet.

Details

Datum: dinsdag 06-02-2024

Tijd: 15.00-17:00 uur

Locatie: Online

Deelname: Kosteloos


Voor wie is deze sessie interessant?

  • Bestuurders met portefeuille data
  • Hoofden/teamleiders/managers BI
  • CIO’s
  • CNIO’s
  • CMIO’s
  • CDO’s


Inschrijven inspiratiesessie

Via dit formulier schrijf je je in voor de online inspiratiesessie 'Datagedreven werken: wat wordt jouw volgende stap?' op dinsdag 6 februari 2024, van 15:00 uur - 17:00 uur.

De volgende stap in Datagedreven werken | 6 februari 2024

Door dit bericht te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Bedankt voor je inschrijving!


Bedankt voor je inschrijving voor de inspiratiesessie 'Datagedreven werken: wat wordt jouw volgende stap', die online plaatsvindt op 6 februari aanstaande.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Je ontvangt snel meer informatie over het volledige programma.

 

Met vriendelijke groet,

Het team van Q-Consult Zorg

Wil je graag meer informatie over deze inspiratiesessie? Bel ons!

Els Roorda

Senior Adviseur | Partner


  1. 06-29 27 74 63
  2. els.roorda@qconsultzorg.nl
q-zorg-els-def-blauw
nina_portret
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: