leiderschap_banner01a-def
Inspiratiesessies

Samen Beslissen met patiënten met beperkte gezondheidsvaardigheden

Samen Beslissen met je patiënt is niet eenvoudig en brengt uitdagingen met zich mee in de praktijk. En zeker voor een patiënt met beperkte gezondheidsvaardigheden. Tijdens deze inspiratiesessie gaan we met je in gesprek over hoe je deze patiënten hierbij het beste kunt helpen. We geven je praktische handvatten en tips.

Wat is de beste manier om patiënten met beperkte gezondheidsvaardigheden beter bij het proces van Samen Beslissen te betrekken? Wat zijn de ervaringen en behoeften van deze doelgroep? Samen Beslissen met je patiënt is niet eenvoudig en brengt uitdagingen met zich mee in de praktijk. En helemaal als je te maken hebt met patiënten met beperkte gezondheidsvaardigheden.


Het is belangrijk dat patiënten de juiste informatie hebben en begrijpen. En dat zij hun wensen goed kunnen verwoorden en toepassen in de spreekkamer. Helaas blijkt uit diverse onderzoeken dat 30% van de mensen hier moeite mee heeft door beperkte gezondheidsvaardigheden.


Tijdens onze inspiratiesessie gaan we met elkaar in gesprek over de uitdagingen van Samen Beslissen met patiënten met beperkte gezondheidsvaardigheden. En laten we zien hoe je hen hierbij het beste kunt helpen. We delen onze kennis, geven praktische handvatten en tips en bieden je de mogelijkheid om in gesprek te komen met branchegenoten.

 

Laten we er met elkaar voor zorgen dat ook deze mensen goed mee kunnen doen in het proces van Samen Beslissen. Meld je vandaag nog aan voor onze inspiratiesessie.


Deze sessie wordt verzorgd door de volgende adviseurs: Astrid Buysse, Marlou van Broekhoven en Marieke van der Gaag.

Details

Datum: donderdag 11 april 2024

Tijd: 15.00-17:00 uur

Locatie: Online*

Deelname: Kosteloos


Voor wie is deze sessie interessant?


 • Medisch specialisten
 • Huisartsen
 • Psychologen
 • Verpleegkundigen
 • Verpleegkundig specialisten en andere zorgprofessionals.
 • Adviseurs kwaliteit
 • Communicatiecommunicatieadviseurs
 • Adviseurs waardegedreven zorg
 • Cliëntvertegenwoordigers


*Let op: vanwege het interactieve karakter van de inspiratiesessie, zijn maximaal twee aanmeldingen per organisatie mogelijk.

Samen Beslissen

Samen Beslissen is het proces waarin de zorgverlener en patiënt gezamenlijk bespreken welke zorg het beste past bij de situatie en behoeftes van de patiënt. Voor het ondersteunen van dit gesprek komen wij graag in beeld. Ga je hiermee aan de slag? Meld je aan voor onze inspiratiesessie of neem direct telefonisch contact met ons op.

Inschrijven inspiratiesessie

Via dit formulier schrijf je je in voor de inspiratiesessie 'Samen beslissen met patiënten met beperkte gezondheidsvaardigheden' op donderdag 11 april 2024, van 15:00 uur - 17:00 uur.

Samen beslissen met patiënten met beperkte gezondheidsvaardigheden | 11 april 2024

Door dit bericht te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Bedankt voor je inschrijving!


Bedankt voor je inschrijving voor de inspiratiesessie 'Samen beslissen met patiënten met beperkte gezondheidsvaardigheden', die plaatsvindt op 11 april aanstaande.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Je ontvangt snel meer informatie over het volledige programma.

 

Met vriendelijke groet,

Het team van Q-Consult Zorg

Wil je graag meer informatie over deze inspiratiesessie? Bel ons!

Marlou van Broekhoven

Senior Adviseur


 1. 06-50 88 26 70
 2. marlou.van.broekhoven@qconsultzorg.nl
q-zorg-marlou-def-blauw
q-zorg-astrid-def
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: