Intervisie

Anders leren van calamiteitenonderzoek met Safety-II in de dagelijkse praktijk

Na een calamiteit wensen alle betrokkenen dat hieruit lering wordt getrokken en dat verbeteringen volgen. Veilig leren staat nog regelmatig onder druk. De roep om de nadruk te verleggen naar behoeften van zowel patiënten als zorgprofessionals wordt hierin steeds groter. De dagelijkse praktijk, met al haar variaties, lijkt hierin een meer realistisch uitgangspunt voor onderzoek met actieve betrokkenheid van de zorgprofessional, patiënt, naasten én management, aansluitend bij het gedachtegoed van Safety-II.

Maar hoe breng je dit samen? En, hoe kun je hier praktisch in jouw organisatie mee aan de slag? Op deze en meer vragen gaan we in tijdens onze intervisiebijeenkomst 'Anders leren van calamiteitenonderzoek met Safety-II in de dagelijkse praktijk'.

De online intervisie is op 6 december van 15.00 – 17.00 uur. We zien je daar graag!

Inschrijven? Dit kan via de knop onderaan de pagina, ook vind je hier binnenkort meer informatie over het inhoudelijke programma!

Is de intervisie vol? Stuur een mailtje naar samenwerken@qconsultzorg.nl dan zorgen wij dat je op de wachtlijst komt! Mochten er afmeldingen zijn of een tweede datum gepland worden dan houden wij jou op de hoogte. 

Programma 

Het inhoudelijke programma volgt nog, houd onze website in de gaten! 

Voor wie?

Coördinatoren calamiteitenonderzoek, calamiteitenonderzoekers, (kwaliteits)managers, kwaliteitsadviseurs en andere geïnteresseerden.

  • Datum: di 06-12-2022
  • Tijd: 15:00 - 17:00 uur
  • Locatie: Online
  • Deelname:

    Kosteloos