Farma & Medical devices: e-health in de praktijk

Farma & Medical devices: e-health in de praktijk

E-health-innovaties zijn door corona in een stroomversnelling geraakt. Ziekenhuizen voeren versneld diverse digitale toepassingen in. Toch hebben inzet en gebruik van e-health nog niet het gewenste niveau bereikt. Op 10 juni organiseren wij de online themabijeenkomst e-health in de praktijk. Centraal staat de vraag waarom het zo complex is om tot een gedegen implementatie en adoptie van e-health te komen. 

Tijdens deze online bijeenkomst nemen we je mee in de context van e-health. We kijken hoe e-health ingezet kan worden en naar de in- en externe randvoorwaarden (zoals een gedragen visie, de inzet van tijd en middelen, wetgeving en aspecten als dataveiligheid), waaraan voldaan moet worden om e-health zowel geïmplementeerd als geadopteerd te krijgen. Ook staan we stil bij de bekostigingsmogelijkheden die tijdelijk en structureel aanwezig zijn om e-health in de zorg te borgen. 

Na afloop van de bijeenkomst ben je op de hoogte van de complexiteit van de initiële inzet van e-health, zodat je de dialoog met klanten aan kunt gaan en kritische vragen kunt stellen die hen verder helpen.

Programma

Tijdens deze bijeenkomst staan we, naast het theoretische deel, stil bij de vragen die jij als leverancier hebt. Voorafgaand aan de bijeenkomst nemen we daarom contact met je op.

15.30 – 16.30: bespreken van de context, de inzet en de bekostigingsmogelijkheden van e-health en een korte, interactieve opdracht
16.30 – 17.00: beantwoorden van specifieke vragen

De definitieve invulling van het programma wordt voorafgaand aan de bijeenkomst aan de deelnemers bekend gemaakt.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is interessant voor farmaceutische of medical devicesleveranciers met een e-health-product/dienst. 

  • Datum: do 10-06-2021
  • Tijd: 15.30 - 17.00 uur
  • Locatie: online
  • Deelname:

    kosteloos

Inschrijven voor deze bijeenkomst
Lees hier onze privacyverklaring