Intervisie: Haal de robot uit de mens met RPA en AI

Q-Consult Zorg organiseert samen met Tacstone Technology een intervisie over Robot Process Automation (RPA) en Artificial Intelligence (AI) op donderdag 2 november aanstaande in Utrecht. Tijdens deze intervisie gaan ze met je in gesprek over de voordelen van het gebruik van RPA in combinatie met AI. Tacstone verzorgt een demo en Stichting Philadelphia Zorg deelt een aantal concrete ervaringen met RPA. Na deze intervisie heb je een goed beeld van RPA en AI, op welke processen je dit kunt toepassen en hoe jij aan de slag kunt gaan in jouw organisatie.

Ervaar zelf de voordelen van Artificial Intelligence (AI) in combinatie met Robot Process Automation (RPA)

In ons vakgebied zien we dat er veel voordelen te behalen zijn in automatisering van repetitieve (zorg) processen met behulp van Robotic Process Automation (RPA). Denk hierbij aan hogere efficiëntie, maar ook aan zingeving of werkgeluk. Dit komt omdat deze werkzaamheden voortaan door een virtuele werknemer uitgevoerd worden. Hoe mooi zou het zijn als we deze virtuele medewerker ook laten nadenken? Door Artificial Intelligence (AI) te combineren met RPA komt de kracht van beide technologieën bovendrijven, wat nog meer waarde kan toevoegen. Zo kan AI de uitzonderingen in het proces beoordelen waar RPA in tekortschiet.

Inspirerende intervisie met heldere praktijkvoorbeelden

Wij organiseren een intervisie over RPA en AI op donderdag 2 november aanstaande bij ons op locatie in Utrecht. Deze intervisie organiseren we samen met onze partner Tacstone Technology (partner in Intelligent Automation). Tacstone Technology heeft veel ervaring met robotisering in het zorgdomein.

Het programma ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

  • Sander Terhorst, die als CTO verantwoordelijk is voor innovatie binnen Tacstone, verzorgt een demo over de (on)mogelijkheden van AI in combinatie met RPA.
  • Paul van den Heuvel, manager cliëntadministratie bij Stichting Philadelphia Zorg, deelt hun ervaringen met RPA.
  • Hierna gaan we in op de reis die deze zorginstelling heeft gemaakt om RPA een plek te geven in de organisatie.
  • Kennisdeling

Veel ruimte voor het opdoen van kennis
Tijdens deze inspirerende intervisie is er voldoende ruimte om ervaringen uit te wisselen, van elkaar te leren en met elkaar best practices uit te wisselen. Na deze sessie heb je een goed beeld van RPA en AI, op welke processen je dit kunt toepassen en hoe jij aan de slag kunt gaan in jouw organisatie.

Wil jij graag aanwezig zijn bij deze intervisie? Schrijf je dan snel in via onderstaande knop. 

  • Datum: do 02-11-2023
  • Tijd: 16.00-19.30 uur
  • Locatie: Oudlaan te Utrecht
  • Deelname:

    Kosteloos