Hoe vergroot je de digitale vaardigheden in jouw zorgorganisatie? Online intervisie

Hoe vergroot je de digitale vaardigheden in jouw zorgorganisatie?

Staat het vergroten van de digitale vaardigheden van medewerkers binnen jouw zorgorganisatie ook hoog op de agenda? Wil je hier graag mee aan de slag, maar weet je niet direct waar te beginnen? Dan nodigen we je graag uit om kosteloos deel te nemen aan onze online intervisie op 9 juni.

Vanuit Q-Academie hebben we bij meer dan 100 zorgorganisaties digicoaches opgeleid. Een digicoach is een collega die verstand heeft van digitale middelen én de vaardigheden bezit om zijn/haar collega’s te coachen, op te leiden en te begeleiden in het vergroten van de digitale vaardigheden. 

Programma

Tijdens deze intervisie delen onze digicoach trainers inspirerende voorbeelden en good practices uit de praktijk. Vanuit Kwadrant Groep zal er een gastspreker aanwezig zijn om te vertellen over hun inzet van digicoaches en het gebruik van digitale middelen. Tot slot is er ruimte om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Voor wie?

Deze intervisie is interessant voor iedereen die binnen de eigen zorgorganisatie aan de slag wil met het vergroten van de digitale vaardigheden van medewerkers, maar niet direct weet waar te beginnen.

  • Datum: do 09-06-2022
  • Tijd: 15:00 - 17:00 uur
  • Locatie: online
  • Deelname:

    kosteloos