Intervisie

Kwaliteitskader Forensische zorg

Op 10 januari organiseren Q-Consult Zorg en het Expertisecentrum Forensische Psychiatrie (EFP) een online intervisiebijeenkomst over het Kwaliteitskader Forensische Zorg. Op 1 oktober 2022 is het Kwaliteitskader Forensische Zorg opgenomen in het register van Zorginstituut Nederland. Door middel van deze intervisie geven wij zorgorganisaties handvatten om dit kader te implementeren. Hierbij gaan we met elkaar het gesprek aan om te kijken waar de uitdagingen zitten bij deze implementatie. 

Lijkt het je leuk om hierbij aanwezig te zijn? Dan kun je je hieronder inschrijven.

Programma 

Tijdens de intervisie nemen we de hoofdlijn van het kwaliteitskader door en gaan we met elkaar in gesprek waar de uitdagingen zitten. Van tevoren nemen we met enkele deelnemers contact op om actuele vraagstukken op te halen: waar loop je op dit moment tegenaan en wat is er nodig om het kader te implementeren? Op basis hiervan wordt de definitieve invulling van het programma gemaakt.

Voor wie?

Ben je als professional, (beleids)adviseur, manager of bestuurder werkzaam in de forensische zorg en wil je weten wat ervoor nodig is om dit kader te implementeren in jouw organisatie? Meld je dan aan voor de intervisie!

  • Datum: di 10-01-2023
  • Tijd: 15:00 - 17:00 uur
  • Locatie: Online
  • Deelname:

    Kosteloos