Intervisie: Robotic Process Automation voor administratieve lastenvermindering in de zorg

Intervisie: Robotic Process Automation voor administratieve lastenvermindering in de zorg

De zorg staat onder druk. De administratieve lasten zijn hoog, budgetten staan onder druk en met overbelast (zorg)personeel proberen we zo goed mogelijk te voldoen aan de alsmaar groeiende zorgvraag. Om de zorg betaalbaar, toegankelijk en van goede kwaliteit te houden, is het noodzakelijk om de zorg anders te organiseren. Vanuit ons vakgebied zien we dat er winst te behalen valt in intelligente automatisering van zorgprocessen met behulp van Robotic Process Automation (RPA). Dit zien we terug bij backoffice- en supportactiviteiten, evenals bij werkzaamheden op de Zorgadministratie en Facturatie-afdelingen.

Programma
Daarom organiseren wij een interactieve intervisie over nut en noodzaak van Robotic Process Automation (RPA). Deze intervisie heeft als doel om ervaringen uit te wisselen, te leren van elkaar, te leren van een instelling die hier al veel ervaring mee heeft opgedaan en met elkaar best practices uit te wisselen.

Deze intervisie organiseren we samen met onze partner Tacstone, zij hebben inmiddels een aantal robots ontwikkeld voor het administratieve zorgdomein (lees meer in dit artikel). Tacstone zal een demo verzorgen.

Daarnaast treedt Stephany Blufpand van het Albert Schweitzer Ziekenhuis op als gastspreker. Binnen het Albert Schweitzer Ziekenhuis hebben ze een aantal concrete ervaringen met RPA. Zij gaat in op de reis die zij beleefd heeft om RPA een plek te geven in de organisatie. Ook neemt zij ons mee in een aantal voorbeelden waar RPA als best practice fungeert.

Inschrijven
Inschrijven voor deze informatiesessie is mogelijk via onderstaand aanmeldformulier.

Deze intervisie is interessant voor jou als je werkzaam bent binnen de zorgsector als:

  • Directielid, bestuurder of manager die verantwoordelijk is voor digitalisering, technologie, innovatie en automatisering;
  • Hoofd Zorgadministratie/IT/Finance & Control; of
  • Manager/Directeur bedrijfsvoering.


Meer weten? 
Neem contact op met Jessie Draafsel of Joost Zuurbier.

  • Datum: do 20-04-2023
  • Tijd: 16.00-19.30 uur
  • Locatie: Q-Consult Zorg kantoor, Oudlaan 4, 3515 GA, Utrecht
  • Deelname:

    Kosteloos