Thuistoediening: hoe wordt dat ingericht? Online bijeenkomst voor Farma & Medical Devices

Thuistoediening: hoe wordt dat ingericht?

Juiste Zorg op de Juiste Plek, waar het thuis toedienen van medicatie onder valt, is één van de belangrijkste principes van passende zorg. Ziekenhuizen spannen zich in om minder zorg in het ziekenhuis zelf te leveren, bijvoorbeeld door thuistoediening in te richten. Als farmaceut of medical devices-leverancier is jouw product of dienst in bepaalde gevallen onderdeel van het proces. Hoe kun je vanuit die rol het ziekenhuis helpen de juiste keuzes te maken?

Tijdens deze online bijeenkomst nemen we je mee in de wereld van thuistoediening. We gaan in op hoe je thuistoediening inzet en de uitdagingen die hierbij komen kijken vanuit het perspectief van het ziekenhuis. Ook staan we stil bij de bekostigingsmogelijkheden die tijdelijk en structureel aanwezig zijn om thuistoediening vorm te geven. 

Na afloop van de bijeenkomst ben je op de hoogte van het speelveld rondom de inrichting van thuistoediening, zodat je vanuit de inhoud met vertrouwen de dialoog met klanten aan kan gaan wanneer jouw product of dienst binnen de transitie naar thuistoediening valt. 

Programma

Tijdens deze bijeenkomst staan we, naast het theoretische deel, stil bij de vragen die jij als leverancier mogelijk hebt. Voorafgaand aan de bijeenkomst inventariseren we welke vragen er bij de deelnemende organisaties spelen.

15.30 – 16.30: context, uitdagingen en bekostigingsmogelijkheden van thuistoediening
16.30 – 17.00: facultatief, bespreken van specifieke vragen van deelnemers

De definitieve invulling van het programma wordt voorafgaand aan de bijeenkomst aan de deelnemers bekendgemaakt.

Voor wie?

Deze themabijeenkomst is interessant voor professionals die werkzaam zijn bij farmaceutische- of medical devices-leveranciers en meer inzicht willen in de uitdagingen bij het inrichten van thuistoediening vanuit het perspectief van het ziekenhuis. 

  • Datum: di 28-09-2021
  • Tijd: 15.30 - 17.00 uur
  • Locatie: online
  • Deelname:

    kosteloos

Inschrijven voor deze bijeenkomst
Lees hier onze privacyverklaring