Zorgpaden ontwikkelen en verbeteren met Process Mining Online intervisie

Zorgpaden ontwikkelen en verbeteren met Process Mining

Veel zorgorganisaties werken met zorgpaden (of klinische paden) om de diversiteit aan complexe zorg- en organisatieprocessen te beheersen, deze patiëntgericht te maken en continu te verbeteren. Het blijkt dat dit veel toegevoegde waarde heeft voor de effectiviteit van de verleende zorg. Maar wat kan helpen bij het ontwikkelen of verbeteren van zorgpaden?

Process Mining is een ideale methode om je processen visueel in kaart te brengen. Je krijgt inzicht in hoe een proces in de praktijk daadwerkelijk verloopt en aan welke ‘knoppen’ je kunt draaien om het proces te verbeteren. Op donderdag 30 september organiseren wij daarom samen met Monkey Mining een intervisie over Process Mining. Tijdens de intervisie nemen we je mee in wat Process Mining is en hoe je dit kan toepassen. Daarnaast gaan we in op vragen als: wordt het al veel toegepast binnen organisaties? Waar kun je het allemaal voor inzetten? En hoe zet je de eerste stap? 

Programma

  • Wat is Process Mining? Door Roderick Schreuder van Monkey Mining
  •  Voorbeeldcasus: Hoe kun je Process Mining gebruiken in het ontwikkelen en verbeteren van zorgpaden?
  • Discussie: Samen in gesprek over Process Mining

Tijdens de intervisie staat het delen van ervaringen centraal.

Voor wie?

Deze intervisie is interessant voor kwaliteitsmanagers en -adviseurs, adviseurs procesoptimalisatie, BI-specialisten en (medisch) managers die binnen de organisatie betrokken zijn bij dit onderwerp.

  • Datum: do 30-09-2021
  • Tijd: 15.00 - 17.00 uur
  • Locatie: online
  • Deelname:

    kosteloos

Inschrijven voor deze bijeenkomst
Lees hier onze privacyverklaring