Zorgadministratie in ontwikkeling

Zorgadministratie in ontwikkeling

De wet- en regelgeving rond zorgregistratie verandert elk jaar. Het is belangrijk dat zorginstellingen zich hier tijdig op voorbereiden. Een goede administratieve organisatie en teamsamenstelling zijn hierbij cruciaal. Onze ervaren consultants denken graag met je mee hoe jouw zorgadministratie het best met deze veranderingen om kan gaan. Naast consultancy bieden wij diverse trainingen aan om kennis en vaardigheden van medewerkers aan te laten sluiten.

Interim teamleider of hoofd zorgadministratie

Is er tijdelijk behoefte aan een hoofd zorgadministratie of teamleider? Of duurt het wat langer om een vacature in te vullen? Wij nemen best practices mee uit diverse zorginstellingen en passen deze toe in tijdelijke posities. Wij voeren niet alleen de reguliere werkzaamheden uit maar tillen ook de afdeling naar een hoger niveau, zodat de vaste medewerker in een gespreid bedje kan starten! 
 

(Her)structurering zorgadministratie

Ingrijpende wijzigingen zoals een nieuw EPD of een reorganisatie vragen om een nieuwe manier van werken en daarmee flexibiliteit van medewerkers. Het is raadzaam een ingrijpende verandering goed voor te bereiden en de afdeling hier goed in mee te nemen. Onze consultants hebben veel ervaring met verandertrajecten en het implementeren van nieuwe werkwijzen. 
 

Leerpad voor zorgregistratieprofessional

Zorgregistratieprofessionals willen graag goed zijn én blijven in hun vak. Dit vraagt om een continue ontwikkeling van kennis en vaardigheden. Jezelf ontwikkelen is een investering die het meest waardevol is als hij wordt gedaan op het juiste gebied en het juiste moment. Ons leerpad zorgadministratie helpt je hierbij! In dit leerpad staan de vier ontwikkelrichtingen voor de zorgadministratieprofessional. Bij elke richting staat op welk moment en waarom ontwikkeling op dit gebied waardevol is. Zo kun je, afhankelijk van jouw ervaring, leerwens of de situatie in de organisatie, de meest passende training of begeleiding vinden voor jezelf of jouw team. Bekijk ons leerpad zorgadministratie >>