Ben jij onze nieuwe collega?

Ben jij onze nieuwe collega?

Of je nu net afgestudeerd bent of al een berg ervaring hebt, wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons team willen versterken. Karakter en vaardigheden vinden wij belangrijker dan inhoudelijke kennis. Dit kun je namelijk tijdens je werk verder ontwikkelen. De klik met elkaar, daar gaat het om. Kwaliteiten die je daarbij inzet zijn je klantgerichtheid, betrokkenheid en je drive om samen met anderen te presteren.

Investeren in ontwikkeling

Investeren in de persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van onze medewerkers: dat doen we continu. Wij geloven dat betrokken, gelukkige, gemotiveerde mensen met de juiste kennis en vaardigheden, de beste prestaties leveren voor onze klanten. En hierin denken we met jou mee! Of je nu net afgestudeerd bent of een gezin bent gestart: wij hebben aandacht voor alle levensfasen waarin onze medewerkers zich bevinden. Ook zijn we flexibel met werktijden.

Ook goed om te weten: vrijheid en verantwoordelijkheid gaan bij ons hand in hand. Wij verwachten veel van je, maar hier krijg je ook veel voor terug. Wij bieden inhoudelijk uitdagende opdrachten (te denken aan adviesopdrachten, interimopdrachten en trainingen), afwisseling in werkzaamheden en rollen (te denken aan projectleider, projectadviseur, beleidsadviseur en trainer) en contact met klanten op allerlei niveaus binnen een zorgorganisatie. Daarnaast bieden we een intern intervisietraject, een uitgebreid opleidingsprogramma en iedere medewerker heeft een coach. Ons motto ‘samen werken aan resultaat’ maken wij intern waar door elkaar intensief te begeleiden, coachen en trainen.

Als je bij ons komt werken, dan..

Kom je in dienst bij ons moederbedrijf CQT Zorg & Gezondheid! Samen met Casemix, Q-talentQ-Academy en Inforeports vormen wij CQT Zorg & Gezondheid. We zitten samen in een pand aan de Oudlaan en delen onze kennis en expertise met elkaar. Met in totaal ruim 100 medewerkers kunnen we zorgorganisaties ondersteunen met een breed palet aan diensten en producten. Dit is niet alleen fijn voor klanten, maar ook voor medewerkers. Wil je je namelijk op een later moment verder ontwikkelen binnen een andere tak of sector? Dan denken wij graag met je mee!

Als collega’s delen we binnen CQT Zorg & Gezondheid niet alleen inhoud en expertise, maar investeren we ook in elkaar. Vanuit de organisatie organiseren we verschillende informele activiteiten en stimuleren we werkplezier! Want je werkplek moet ook zeer aangenaam en leuk zijn. Waar je aan kan denken? Leuke borrels en activiteiten met onze personeelsvereniging, zoals een avondje bowlen, een pubquiz of dagje Efteling. Bekijk voor een indruk van hoe het er achter de schermen aan toegaat vooral ons Instagram-account.

Kom bij ons werken of afstuderen!

Enthousiast geworden over Q-Consult Zorg? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Staat er geen vacature open, maar wil je toch je interesse kenbaar maken? Dat kan! Stuur je CV met korte motivatie naar Alice van der Linden, via solliciteren@qconsultzorg.nl.

Wil je afstuderen bij ons? Ben jij bezig met je WO Master? En gaat jouw onderzoek over een thema binnen de zorg? Neem dan ook gerust contact met ons op. Wij bieden namelijk regelmatig leuke en uitdagende afstudeerplekken. Stuur je CV met motivatie (met toelichting van je onderzoeksonderwerp) naar Alice van der Linden, via solliciteren@qconsultzorg.nl.

#wijzijnqconsultzorg

    Vacatures

    Bekijk hier onze actuele vacatures: