Junior consultant Business Control (Care)

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in jouw carrière? Wil jij onderdeel zijn van een enthousiast en gedreven team dat samen elke dag bezig is om de zorg te verbeteren? En word je enthousiast om aan de slag te gaan met uiteenlopende financiële vraagstukken in de zorgsector? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Functieprofiel
Als consultant ga je aan de slag voor verschillende opdrachtgevers met uiteenlopende opdrachten op het gebied van bedrijfs- en stuurinformatie. Je houdt van afwisseling en gaat complexe financiële- en analysevraagstukken niet uit de weg. Met behulp van jouw analyses, kennis en creativiteit breng je ingewikkelde (financiële) situaties terug tot de kern. Je helpt je opdrachtgevers o.a. met het beter begrijpen en structureren van de planning & controlcyclus en het transformeren en analyseren van data die ondersteunend is bij het nemen van tactische en strategische beslissingen. Je weet je goed uit de voeten met de generieke analysetools en je hebt kennis van de (zorg-)administratie en software. In je rol van adviseur, projectleider of als interimmer ben je in staat om met de verschillende disciplines bij de klant samen te werken, van verpleegkundig specialist tot zorgmanager. Je weet anderen te prikkelen, door de goede en verdiepende vragen te stellen en weet ze mee te nemen in jouw visie op hoe verbetering in planning & control kan bijdragen aan kwaliteit van zorg en werkplezier. Om aan de slag te kunnen gaan met de inhoudelijke projecten binnen deze functie, is het voor jou geen punt om hiervoor (jouw) contacten te benaderen en actief je netwerk verder uit te breiden.

Functie-eisen
We maken graag kennis met jou als je beschikt over:

 • Een afgeronde opleiding op academisch niveau, in de richting van health economics and management, bedrijfskunde, economie of bedrijfswetenschappen of een vergelijkbare master;
 • Minimaal 2 à 3 jaar relevante werkervaring;
 • Sterke analytische vaardigheden en een pragmatische instelling;
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Een kritische houding en kwaliteit in je werk als iets vanzelfsprekends beschouwt;
 • Affiniteit met zorg én consultancy;
 • Ervaring als (business) controller (pré);
 • Ervaring in de zorg (pré).

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende baan voor 32-40 uur per week;
 • Veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een dynamische werkomgeving door afwisselende werkweken en projecten;
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
 • Goede secundaire voorwaarden, waaronder een leaseauto en winstdeling;
 • Een heel leuk team, inclusief een wekelijkse borrel en leuke bedrijfsuitjes;
 • Ruimte voor innovatie, o.a. door de mogelijkheden te krijgen om aan de slag te gaan met de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw expertisegebied.

Wie zijn wij?
Wij zijn Q-Consult Zorg. Onze bevlogen consultants helpen organisaties en professionals te ontwikkelen binnen de steeds veranderende zorgsector. Wij doen dit onder andere binnen de medisch specialistische zorg, langdurige zorg en integrale zorg. Onze expertise ligt met name bij vraagstukken op het gebied van financiën, doelmatigheid, veranderkunde en kwaliteit & veiligheid. Maar eigenlijk zeggen we liever dat we dáár zijn waar verandering en inhoudelijke kennis nodig is. We zoeken graag samen naar oplossingen en helpen deze implementeren.

We investeren continu in de persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van onze medewerkers. Wij geloven dat betrokken, gelukkige, gemotiveerde mensen met de juiste kennis en vaardigheden de beste prestaties leveren voor onze klanten. En hierin denken we met jou mee! Of je nu net bent afgestudeerd of een gezin bent gestart: wij hebben aandacht voor alle levensfasen waarin onze medewerkers zich bevinden. Ook zijn we flexibel met werktijden.

Interesse?
Heb je zin om bij ons te komen werken? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en CV aan Alice van der Linden, HR-Adviseur, via alice.van.der.linden@qconsultzorg.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Petra Ebben, manager en senior consultant.