Consultant e-health

Consultant e-health

Het team e-health zoekt versterking! Heb jij een duidelijke visie op de digitalisering binnen de zorg en wil je onze klanten verder op weg helpen om continuïteit van zorg te bieden onder alle omstandigheden en e-health echt te borgen in de organisatie? Dan is mogelijk deze functie wel wat voor jou. Lees snel verder en reageer! 

Functieprofiel

Als consultant ga je aan de slag met vraagstukken op het gebied van e-health en alle processen die dat raakt (nagenoeg alles!). Binnen Q-Consult Zorg voeren we adviesopdrachten uit en geven we trainingen op alle niveaus. Denk hierbij aan projecten waarin we op strategisch niveau een visie vormen op e-health, maar ook projecten waar we een ICT applicatie organisatie breed implementeren. En onze trots op dit moment: het digivaardiger maken van zorgprofessionals, in opdracht van ZonMW (zie link),  waardoor e-health ook echt wordt ingezet.

Belangrijk is dat jij de twee werelden, die van technologie en die van de primaire zorg, met elkaar weet te verbinden. Je bent de schakel tussen deze twee waarbij je jezelf moet kunnen verplaatsen en inleven in de behoeften en wensen van de verschillende stakeholders. En dat je een pragmatische aanpak hanteert om tot resultaten te komen. Je bent niet zomaar uit het veld geslagen en je ervaart de hobbels op de weg als uitdagingen.

Het leggen van contacten en verbindingen, zowel bij de klant als bij ons intern, is jouw tweede natuur. Je brengt de partijen graag samen en weet ze in beweging te krijgen. De borging van e-health met alle betrokkenen is namelijk waar wij voor staan.

Op het gebied van e-health staan we in Nederland pas aan het begin van hoe de toekomst eruit zou kunnen zien, die jij kan helpen vormgeven. Jij ziet die (markt)kansen, herkent ze bij klanten en speelt hier op een authentieke manier op in. Je bent in staat om als adviseur jouw netwerk op- en uit te bouwen. Zo creëer je voor jezelf (en collega’s) mooie en uitdagende opdrachten.

Functie-eisen

Ben jij misschien de match waar we naar op zoek zijn, dan beschik je in ieder geval over:

 • een afgeronde opleiding op academisch niveau zoals technische geneeskunde of bedrijfskunde;
 • minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring in het zorgveld;
 • stevige projectleidersvaardigheden en projectervaring;
 • aantoonbare ervaring met projecten op het gebied van e-health en/of digitalisering in de zorg;
 • een netwerk in de zorg (pré);
 • een resultaatgerichte en klantgerichte instelling;
 • uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.

Wat bieden we jou?

 • Een uitdagende baan voor 32-40 uur per week.
 • Veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een dynamische werkomgeving door afwisselende werkweken en projecten.
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
 • Goede secundaire voorwaarden, waaronder een leaseauto en winstdeling.
 • Een goede werksfeer, inclusief een wekelijkse borrel en leuke bedrijfsuitjes.

Wie zijn wij?

Met het organisatieadvies van Q-Consult Zorg, de mensen via Q-Talent en de opleidingen en coaching van Q-Academie ondersteunen we zorgorganisaties bij alle kansen en veranderingen die zich aandienen. Niet vanaf de zijlijn, maar samen in het veld. De handen uit de mouwen en de geest op scherp. We kennen de zorg door en door en in alle opzichten: beleidsmatig en op de werkvloer, cure, care en integrated care, in organisaties en netwerken en op het gebied van bedrijfsvoering, kwaliteit en data. Vanuit die grote betrokkenheid weten we processen in de zorg daadwerkelijk te versoepelen, zodat professionals er nog meer kunnen zijn voor patiënten en cliënten.

We investeren continu in de persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van onze medewerkers. Wij geloven dat betrokken, gelukkige, gemotiveerde mensen met de juiste kennis en vaardigheden de beste prestaties leveren voor onze klanten. En hierin denken we met jou mee! Of je nu net bent afgestudeerd of een gezin bent gestart: wij hebben aandacht voor alle levensfasen waarin onze medewerkers zich bevinden. Ook zijn we flexibel met werktijden.

Interesse?

Heb je zin om bij ons te komen werken? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en cv aan Alice van der Linden, HR Adviseur. Voor meer inhoudelijke informatie over deze functies kun je contact opnemen met Noortje Molenaar, manager en senior adviseur.