Voor een periode van minimaal 4 maanden zoeken wij een:

HBO marketing en communicatie stagiair(e)

Ben je op zoek naar een marketing en communicatie meeloopstage en heb je affiniteit met de curatieve- en langdurige zorg? Wil je ervaring opdoen op het gebied van communicatie en (content)marketing en heb je verfrissende ideeën? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga je doen?
Als stagiair(e) ga je voor zowel Q-Consult Zorg als Q-Academy om aan de slag met het creëren van content. Denk hierbij aan het schrijven van teksten, het maken en editen van filmpjes en het houden en uitwerken van interviews met collega’s. Deze content neem je mee in o.a. digitale nieuwsbrieven, social media-platforms en communicatiemiddelen van samenwerkingspartners. Ook spar je samen met collega consultants over hoe producten en diensten strategisch in de markt gezet kunnen worden. We staan daarnaast open voor alle creatieve tips en ideeën die jij te bieden hebt, dus je kunt je creatieve ei absoluut in deze stage kwijt!

Functie-eisen
Wij zoeken iemand met aantoonbare passie voor het marketing- en communicatievak. Je blinkt uit in het bedenken en maken van opvallende en creatieve content en schrijft gemakkelijk pakkende teksten voor uiteenlopende doelgroepen.

Jij:

  • Volgt een marketing en communicatie gerelateerde opleiding op minimaal HBO-niveau;
  • Hebt kennis van en affiniteit met social en online media;
  • Hebt affiniteit met (het redigeren van) teksten;
  • Kan vormgeven en editen (basics);
  • Bezit uitstekende mondelinge- en schriftelijke communicatievaardigheden;
  • Bent een echte teamspeler
  • Hebt een frisse kijk op marketing en communicatie en deelt graag je (onderbouwde) mening;
  • Bent bij voorkeur 32 uur per week beschikbaar voor een periode van minimaal 4 maanden.

Wat bieden wij?
Naast uitdagende werkzaamheden bieden we je een kijkje in een ontzettend leuk bedrijf met enthousiaste medewerkers. Je leert niet alleen de basisprincipes van marketing en communicatie, maar krijgt ook een goed beeld van de zorgwereld! Je krijgt de ruimte om je visie op marketing en communicatie te ontwikkelen, vorm te geven en zelfstandig je ideeën uit te proberen. Daarnaast bieden we je een stagevergoeding van €300,- per maand.

Je wordt begeleid door zowel de marketing- en communicatieadviseur van Q-Consult Zorg als de programmamanagers van Q-Academy. Met hen zal je periodiek overleg hebben. Ben je bij ons ‘de stagiair die koffie haalt’? Nee, absoluut niet! Je bent volledig onderdeel van ons team en bent gewoon aanwezig bij borrels en uitjes :-)

Wie zijn wij?
Wij zijn CQT Zorg & Gezondheid, expertisepartner voor de zorg. We zijn een frisse organisatie met jonge en energieke mensen en werken vanuit zes labels: Casemix, Q-Consult Zorg, Q-Academy, Q-talent, Participe Advies en Inforeports. Zo bieden wij brede ondersteuning binnen de zorg. Binnen je stage sluit je aan bij twee van deze labels: Q-Consult Zorg en Q-Academy. De consultants van Q-Consult Zorg geven zowel in de curatieve- als langdurige zorg advies op verschillende gebieden, denk daarbij aan bedrijfsvoering, doelmatigheid, kwaliteit & veiligheid en leiderschapsontwikkeling. Veel van deze consultants zijn ook trainer bij Q-Academy: via dit label bieden we opleiding, training en coaching op deze gebieden, zowel bij ons op de Oudlaan als incompany bij de opdrachtgever op locatie.

Zin om bij ons stage te komen lopen? Mail uiterlijk 12 december je CV en motivatie naar alice.van.der.linden@qconsultzorg.nl. Vermeld hierin in ieder geval voor welke periode en hoeveel dagen per week je beschikbaar bent. Neem bij vragen gerust contact op via 088 1020 910.