Ben jij een analytische bruggenbouwer tussen de zorginhoudelijke vraagstukken van de zorgmanager en de financiële bril van de afdeling Planning & Control? En ben jij op zoek naar een volgende stap in jouw carrière als zorgverbeteraar? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Functieprofiel

Als business intelligence consultant in de Cure ga je aan de slag voor verschillende opdrachtgevers met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van business control en stuurinformatie. Je houdt van afwisseling en gaat complexe financiële- en analysevraagstukken niet uit de weg. Met behulp van jouw analyses, kennis en creativiteit breng je ingewikkelde (financiële) situaties terug tot de kern. Je helpt je opdrachtgevers o.a. met het beter begrijpen en structureren van de planning & controlcyclus en het transformeren en analyseren van data die ondersteunend is bij het nemen van tactische en strategische beslissingen. Hiervoor worden onze eigen Casemix software-oplossingen gebruikt, alsmede generieke analysetools. Je bent een netwerker en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren en om deze nog beter te laten aansluiten bij wat onze klanten nodig hebben.

Functie-eisen

We maken graag kennis met jou als je beschikt over:

 • Een afgeronde opleiding op academisch niveau met een bèta, kwantitatieve, technische of geneeskunde studierichting;
 • Minimaal 2 à 3 jaar relevante werkervaring;
 • Sterke analytische vaardigheden en een pragmatische instelling;
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Een kritische houding en kwaliteit in je werk als iets vanzelfsprekends beschouwt;
 • Affiniteit met zorg én consultancy;
 • Ervaring als (business) controller (pré);
 • Ervaring in de zorg (pré).

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Q-Consult Zorg. Onze bevlogen consultants helpen organisaties en professionals ontwikkelen binnen de steeds veranderende zorgsector. Wij doen dit onder andere binnen de medisch specialistische zorg, langdurige zorg en integrale zorg. Onze expertise ligt met name bij vraagstukken op het gebied van financiën, doelmatigheid, veranderkunde en kwaliteit & veiligheid. Maar, eigenlijk zeggen we liever dat we dáár zijn waar verandering en inhoudelijke kennis nodig is. We zoeken graag samen naar oplossingen en helpen deze implementeren.

Investeren in de persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van onze medewerkers: dat doen we continu. Wij geloven dat betrokken, gelukkige, gemotiveerde mensen met de juiste kennis en vaardigheden, de beste prestaties leveren voor onze klanten. En hierin denken we met jou mee! Of je nu net afgestudeerd bent of een gezin bent gestart: wij hebben aandacht voor alle levensfasen waarin onze medewerkers zich bevinden. Ook zijn we flexibel met werktijden.

Wat bieden wij?

 • Een baan van 32-40 uren per week; 
 • Een enthousiast en leergierig expertiseteam; 
 • Een uitdagende functie waarbij jij zelf je groeipad bepaalt en uitstippelt;
 • Dynamiek door afwisselende werkweken en projecten: geen werkdag/-week is hetzelfde;
 • Ruimte voor innovatie, o.a. door de mogelijkheden te krijgen om aan de slag te gaan met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van planning & control;
 • Een goede werksfeer, inclusief wekelijkse borrels en leuke bedrijfsuitjes.

Solliciteren?

Heb je zin om bij ons te komen werken? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en CV aan Cindy Oude Hengel, HR-manager, solliciteren@qconsultzorg.nl. Voor meer informatie over deze functie neem contact op met Karin de Booij, manager en senior consultant curatieve zorg, 06 27 86 35 70.