Consultant Integrated Care

Ons team Integrated Care gaat uitbreiden! Ben jij op zoek naar een tweede stap in jouw carrière? Bijt jij graag je tanden vast in de complexe vraagstukken door de gehele zorgketen heen? En breng jij graag de verschillende stakeholders bijeen om de zorg(vraag) gerichter, efficiënter en effectiever in te richten? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Functieprofiel

Als consultant ga je aan de slag met vraagstukken zoals ‘grip krijgen op de toekomst met scenarioplanning’, ‘monitoring en implementeren van de zorg op de juiste plek’ of ‘het opzetten van (zorg)netwerken in de regio’. Allemaal activiteiten gericht op het bevorderen van samenwerking binnen de zorg. Je gaat samen met jouw team aan de slag met regio- ontwikkelvraagstukken en/of analysevraagstukken. Op basis hiervan breng je in kaart waar knelpunten zitten en waar en hoe de zorg beter georganiseerd kan worden. Dit doe je bijvoorbeeld door geregistreerde data en beschikbare stuurinformatie van de zorgaanbieders te analyseren, maar ook door te kijken naar zorgprocessen en hoe partijen daarin (kunnen gaan) samenwerken. Je bent in staat om vraagstukken te vertalen naar praktische oplossingen en je kunt zorgaanbieders hierin begeleiden. Daarbij heb je oog voor de verschillende belangen die daarbij kunnen spelen. Het leggen van contacten en verbindingen is jouw tweede natuur. Je brengt de partijen graag samen en ziet waar (markt)kansen liggen. Je bent in staat om als consultant jouw netwerk op- en uit te bouwen. Zo creëer je voor jezelf (en collega’s) mooie en uitdagende opdrachten.

Functie-eisen

Ben jij misschien de match waar we naar op zoek zijn, dan beschik je in ieder geval over:

 • een afgeronde opleiding op academisch niveau zoals gezondheidswetenschappen, econometrie of bedrijfskunde;
 • minimaal 2-4 jaar relevante werkervaring in het zorgveld;
 • kennis van of in ieder geval affiniteit met vraagstukken op het gebied van de integrale zorg;
 • affiniteit met het werken met data en stuurinformatie en het analyseren hiervan;
 • een netwerk in de zorg is een pré;
 • een resultaatgerichte en klantgerichte instelling;
 • uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij jou?

 • een bevlogen team waarmee je samenwerkt aan integrale zorg;
 • een uitdagende baan voor 32-40 uur per week;
 • veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • een dynamische werkomgeving door afwisselende werkweken en projecten;
 • meewerken aan het ontwikkelen van integrale zorg in het land;
 • een marktconform salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
 • goede secundaire voorwaarden, waaronder een leaseauto en winstdeling;
 • een goede werksfeer, inclusief een wekelijkse borrel en leuke bedrijfsuitjes.

Wie zijn wij?

Met het organisatieadvies van Q-Consult Zorg, de mensen via Q-Talent en de opleidingen en coaching van Q-Academie ondersteunen we zorgorganisaties bij alle kansen en veranderingen die zich aandienen. Niet vanaf de zijlijn, maar samen in én met het veld. De handen uit de mouwen en de geest op scherp. We kennen de zorg door en door en in alle opzichten: beleidsmatig en op de werkvloer, cure, care en integrated care, in organisaties en netwerken en op het gebied van bedrijfsvoering, kwaliteit en data. En vanuit die grote betrokkenheid weten we processen in de zorg daadwerkelijk te versoepelen. Zodat professionals er nog meer kunnen zijn voor patiënten en cliënten.

We investeren continu in de persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van onze medewerkers. Wij geloven dat betrokken, gelukkige, gemotiveerde mensen met de juiste kennis en vaardigheden de beste prestaties leveren voor onze klanten. En hierin denken we met jou mee! Of je nu net bent afgestudeerd of een gezin bent gestart: wij hebben aandacht voor alle levensfasen waarin onze medewerkers zich bevinden. Ook zijn we flexibel met werktijden.

Interesse?

Heb je zin om bij ons te komen werken? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en cv aan Alice van der Linden, HR-adviseur, via samenwerken@qconsultzorg.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jurgen Vos, manager en senior consultant (jurgen.vos@qconsultzorg.nl).