Ervaren consultant stuurinformatie en bedrijfsvoering

Functieprofiel

Als consultant business control in de langdurige zorg ga je aan de slag voor verschillende opdrachtgevers met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van business control en stuurinformatie. Je houdt van afwisseling en gaat complexe financiële-, bedrijfsvoerings- en analysevraagstukken niet uit de weg. Met behulp van jouw analyses, kennis en creativiteit breng je ingewikkelde (financiële) situaties terug tot de kern. Je helpt jouw opdrachtgevers o.a. met het beter begrijpen en structureren van de planning & controlcyclus en het transformeren en analyseren van data die ondersteunend is bij het nemen van tactische en strategische beslissingen. Daarbij weet je de verbinding te maken met een sterke bedrijfsvoering die het leveren van goede zorg optimaal ondersteunt. Je bent een netwerker en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren en om deze nog beter te laten aansluiten bij wat onze klanten nodig hebben.

Projecten waar het team stuurinformatie en bedrijfsvoering zich op dit moment mee bezighoudt zijn bijvoorbeeld een advies- en begeleidingstraject rondom stuurinformatie bij een GGZ-organisatie, een analyse gericht op rendementsverbetering binnen een ouderenzorginstelling en bestuur en directie van een zorginstelling ondersteunen bij het herinrichten van hun controlcyclus. Onze klanten zijn financials, managers en bestuurders van langdurige zorginstellingen. Je helpt hen om de grote hoeveelheid aan data te vertalen naar informatie waar beslissingen op gemaakt kunnen worden die leiden tot betaalbaardere, efficiëntere en kwalitatievere zorg.

Functie-eisen

We maken graag kennis met jou als je beschikt over:

 • Een afgeronde opleiding op academisch niveau met een economische-, bedrijfskundige-, bèta-, kwantitatieve- of technische studierichting.
 • Minimaal 3 à 5 jaar relevante werkervaring.
 • Sterke analytische vaardigheden en een pragmatische instelling.
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Een kritische houding.
 • Affiniteit met zorg én consultancy.
 • Ervaring als (business) controller (pré).
 • Ervaring in de zorg (pré).

Wat bieden wij jou: 

 • Een functie van 32-40 uur per week.
 • Een uitdagende baan met goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een dynamische werkomgeving door afwisselende werkweken en projecten.
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
 • Goede secundaire voorwaarden, waaronder een leaseauto en winstdeling.
 • Een goede werksfeer, inclusief een wekelijkse borrel en leuke bedrijfsuitjes.

Bedrijfsprofiel

Met het organisatieadvies van Q-Consult Zorg, de mensen via Q-Talent en de opleidingen en coaching van Q-Academie ondersteunen we zorgorganisaties bij alle kansen en veranderingen die zich aandienen. Niet vanaf de zijlijn, maar samen in het veld. De handen uit de mouwen en de geest op scherp. We kennen de zorg door en door en in alle opzichten: beleidsmatig en op de werkvloer, cure, care en integrated care, in organisaties en netwerken en op het gebied van bedrijfsvoering, kwaliteit en data. En vanuit die grote betrokkenheid weten we processen in de zorg daadwerkelijk te versoepelen. Zodat professionals er nog meer kunnen zijn voor patiënten en cliënten. 

We investeren continu in de persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van onze medewerkers. Wij geloven dat betrokken, gelukkige, gemotiveerde mensen met de juiste kennis en vaardigheden de beste prestaties leveren voor onze klanten. En hierin denken we met jou mee! Of je nu net bent afgestudeerd of een gezin bent gestart: wij hebben aandacht voor alle levensfasen waarin onze medewerkers zich bevinden. Ook zijn we flexibel met werktijden.

Solliciteren

Heb je zin om bij ons te komen werken? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en cv aan Alice van der Linden, HR-Adviseur. Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Iris Koopmans, manager en senior consultant.