Ervaren projectleider

Functieprofiel

Als projectleider bij Q-Consult Zorg ga je (zelfstandig) aan de slag bij onze klanten, zowel in de curatieve sector als in de langdurige zorgsector, met het coördineren en leiden van uiteenlopende kwaliteitsprojecten. Jij krijgt energie van complexe projecten, waarin je verantwoordelijk bent voor de gehele projectuitvoering. Denk aan het opzetten van het plan van aanpak, het maken van goede (risico-)inventarisaties, het voorzitten van de projectgroep, het samenbrengen van de verschillende stakeholders, de monitoring van de voortgang en de begeleiding van de individuele projectleden. Je houdt je staande in een politiek gevoelig en dynamisch klimaat. Je hebt scherp waar je naar toe werkt en, als het even tegen zit, weet jij waar nodig zo flexibel mogelijk het project bij te sturen. Je bent van nature een verbinder, staat graag tussen de mensen, en weet de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Weerstand zie jij als een uitdaging. Ook de meer analytische vraagstukken komen voorbij in de projecten die je leidt. Je krijgt er energie van om samen met het team deze vraagstukken om te zetten naar praktische oplossingen.

Een functie waarin je je niet hoeft te vervelen, waarin je werkt aan het nog beter maken van de zorg en waarin je jezelf continu blijft uitdagen en ontwikkelen. Zowel op inhoudelijk als op professioneel gebied. De projecten waar je mee aan de slag gaat zijn op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Heb je nog geen expliciete K&V kennis in huis, dat is niet erg. Een must is wel dat je affiniteit met het onderwerp hebt en de interesse om het onderwerp je eigen te maken. Dit zodat jij straks door onze klanten expliciet wordt gevraagd als zij bijvoorbeeld op zoek zijn naar een projectleider om de weg naar de accreditering te begeleiden of dat ze jou graag inzetten om verschillende complexere prospectieve risico inventarisatiebijeenkomsten te leiden. Op professioneel gebied zet jij mooie en nieuwe stappen, door de uitdagende opdrachten aan te nemen en door deel te nemen aan de uiteenlopende trainingen uit o.a. het centrale opleidingsaanbod. Maar ook word je verder opgeleid in de wereld van marketing en verkoop. Zo ga je in deze functie ook actief aan de slag met het verder op- en uitbouwen van jouw netwerk!

Functie-eisen

Ben jij de match waar we naar op zoek zijn, dan beschik je in ieder geval over:

 • een afgeronde opleiding op academisch niveau zoals bedrijfskunde, gezondheidswetenschappen of biomedische wetenschappen;
 • 4-6 jaar relevante werkervaring (in de zorg), zoals in de rol van projectleider of projectmanager;
 • interesse en de ambitie om de kwaliteit- en veiligheidsvraagstukken je eigen te maken;
 • uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • een dosis proactiviteit en zelfstandigheid;
 • een resultaatgerichte en klantgerichte instelling;
 • een netwerk in de zorg is een pré.

Wij bieden jou: 

 • een uitdagende baan voor 32-40 uur per week;
 • veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • een dynamische werkomgeving door afwisselende werkweken en projecten;
 • een marktconform salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
 • goede secundaire voorwaarden, waaronder een leaseauto en winstdeling;
 • een goede werksfeer, inclusief een wekelijkse borrel en leuke bedrijfsuitjes.

Bedrijfsprofiel

Met het organisatieadvies van Q-Consult Zorg, de mensen via Q-Talent en de opleidingen en coaching van Q-Academie ondersteunen we zorgorganisaties bij alle kansen en veranderingen die zich aandienen. Niet vanaf de zijlijn, maar samen in het veld. De handen uit de mouwen en de geest op scherp. We kennen de zorg door en door en in alle opzichten: beleidsmatig en op de werkvloer, cure, care en integrated care, in organisaties en netwerken en op het gebied van bedrijfsvoering, kwaliteit en data. En vanuit die grote betrokkenheid weten we processen in de zorg daadwerkelijk te versoepelen. Zodat professionals er nog meer kunnen zijn voor patiënten en cliënten. 

We investeren continu in de persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van onze medewerkers. Wij geloven dat betrokken, gelukkige, gemotiveerde mensen met de juiste kennis en vaardigheden de beste prestaties leveren voor onze klanten. En hierin denken we met jou mee! Of je nu net bent afgestudeerd of een gezin bent gestart: wij hebben aandacht voor alle levensfasen waarin onze medewerkers zich bevinden. Ook zijn we flexibel met werktijden.

Solliciteren

Heb je zin om bij ons te komen werken? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en cv aan Alice van der Linden, HR Adviseur (samenwerken@qconsultzorg.nl). Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Marjolein Schimmel (manager en senior consultant Care) of Maaike Nijbroek (manager en senior consultant Cure).