Ontmoetingsmiddag ‘Kwaliteit’

Ben jij werkzaam in de zorg op het gebied van kwaliteit en veiligheid en ben je nieuwsgierig hoe het is om als consultant in dit vakgebied aan het werk te zijn? Dan nodigen we je graag uit om deel te nemen aan de ontmoetingsmiddag kwaliteit op 6 maart! Tijdens deze middag maken we kennis met jou en jij met ons: je krijgt een goede indruk hoe het is om bij ons als consultant te werken, wordt meegenomen in onze visie op kwaliteit en veiligheid en we gaan met elkaar aan de slag met één van de actuele kwaliteitsthema’s. Het belooft een mooie afwisselende en interactieve middag te worden!  

Waarom deze middag?
We merken dat de stap van een interne functie binnen een zorgorganisatie naar het consultancy vak soms vragen kan oproepen. Vragen die wij graag willen beantwoorden! De ontmoetingsmiddag, op 6 maart, biedt je de kans om alvast een kijkje in de ‘kwaliteitskeuken’ te nemen en met ons te discussiëren over de actuele kwaliteitsthema’s. We zijn benieuwd hoe jij er naar kijkt en hoe jij hier aan bijdraagt.
En mocht je het bij ons leuk vinden, dan nodigen we je graag uit om te reageren op onze vacature. We zoeken namelijk nieuwe collega’s!

Vragen die deze middag aan bod komen:

  • Hoe kijken wij aan tegen kwaliteit? En op welke manier leveren wij een bijdrage?
  • Hoe ziet een werkweek van een consultant eruit?
  • Op wat voor type projecten en opdrachten zetten wij ons in?
  • Hoe verrijk jij je kennis op het gebied van kwaliteit en veiligheid?
  • Hoe ziet jouw leerpad als consultant eruit?
  • Hoe combineer je een baan als consultant met een ‘rijk’ sociaal leven?

Praktische informatie:
Datum:    6 maart 2020
Tijd:         13:00 – 17:00 uur (we sluiten af met een vrijdagmiddagborrel!)
Plaats:     Oudlaan 4, Utrecht

Hoe aanmelden?
Ben je erbij op 6 maart? Laat het ons dan even weten door middel van het toesturen van jouw CV en drie argumenten waarom jij bij deze middag wilt zijn, verras ons hierin! Stuur het voor vrijdag 21 februari naar Alice van der Linden (alice.van.der.linden@qconsultzorg.nl). Wil je meer informatie over de functie van consultant, lees dan eens de vacature op onze website.