Ben jij onze nieuwe collega?

Voor ons Cure team zijn we op zoek naar krachtige en doortastende projectleiders. Ben je op zoek naar een mooie nieuwe stap in je carrière of ben je al de doorgewinterde projectleider? En vind je de zorgsector ook een dynamische omgeving om in te werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functieprofiel

Als projectleider bij Q-Consult Zorg ga je (zelfstandig) aan de slag bij onze klanten met het coördineren en leiden van uiteenlopende projecten. We zijn voornamelijk actief op het gebied van financiën, kwaliteit & veiligheid, doelmatigheid en veranderkunde. Jij krijgt energie van complexe projecten, waarin je verantwoordelijk bent voor de gehele projectuitvoering. Denk aan het opzetten van het plan van aanpak, het maken van goede (risico-)inventarisaties, het voorzitten van de projectgroep, het samenbrengen van de verschillende stakeholders, de monitoring van de voortgang en de begeleiding van de individuele projectleden. Je houdt je staande in een politiek gevoelig en dynamisch klimaat. Je hebt scherp waar je naar toe werkt en, als het even tegen zit, weet jij waar nodig zo flexibel mogelijk het project bij te sturen. Je bent van nature een verbinder, staat graag tussen de mensen, en weet de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Weerstand zie jij als een uitdaging. Ook de meer analytische vraagstukken komen voorbij in de projecten die je leidt. Je krijgt er energie van om samen met het team deze vraagstukken om te zetten naar praktische oplossingen. Een functie waarin je je niet hoeft te vervelen, waarin je werkt aan het nog beter maken van de zorg en jezelf continu in blijft uitdagen en ontwikkelen.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar zowel een junior als een ervaren projectleider.
Ben jij de match waar we naar op zoek zijn, dan beschik je in ieder geval over:

 • een afgeronde opleiding op academisch niveau zoals bedrijfskunde, gezondheidswetenschappen of biomedische wetenschappen;
 • minimaal 1 tot 2 jaar relevante werkervaring (in de zorg) voor de functie van junior projectleider of 4-6 jaar relevante werkervaring (in de zorg) voor de functie van ervaren projectleider;
 • uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • een dosis proactiviteit en zelfstandigheid;
 • een resultaatgerichte en klantgerichte instelling;
 • een netwerk in de zorg is een pré.

Wat bieden wij jou?

 • een uitdagende baan voor 32-40 uur per week;
 • veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • een dynamische werkomgeving door afwisselende werkweken en projecten;
 • een marktconform salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
 • goede secundaire voorwaarden, waaronder een leaseauto en winstdeling;
 • een goede werksfeer, inclusief een wekelijkse borrel en leuke bedrijfsuitjes.

Wie zijn wij?

Wij zijn Q-Consult Zorg. Onze bevlogen consultants helpen organisaties en professionals te ontwikkelen binnen de steeds veranderende zorgsector. Wij doen dit onder andere binnen de medisch specialistische zorg, langdurige zorg en integrale zorg. Onze expertise ligt met name bij vraagstukken op het gebied van financiën, (data-)analyse, doelmatigheid, veranderkunde en kwaliteit & veiligheid. Maar eigenlijk zeggen we liever dat we dáár zijn waar verandering en inhoudelijke kennis nodig is. We zoeken graag samen met onze opdrachtgevers naar oplossingen en helpen deze implementeren. Investeren in de persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van onze medewerkers: dat doen we continu. Wij geloven dat betrokken, gelukkige, gemotiveerde mensen met de juiste kennis en vaardigheden de beste prestaties leveren voor onze klanten. En hierin denken we met jou mee! Of je nu net bent afgestudeerd of een gezin bent gestart: wij hebben aandacht voor alle levensfasen waarin onze medewerkers zich bevinden. Ook zijn we flexibel met werktijden.

Solliciteren?

Heb je zin om bij ons te komen werken? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en cv aan Alice van der Linden, HR Adviseur, alice.van.der.linden@qconsultzorg.nl. Voor meer informatie over deze functie neem contact op met Jeroen Brouwers of Maaike Nijbroek.  

- Extra bericht 23 maart 2020 -

Op dit moment hebben we allerlei maatregelen getroffen in verband met het Corona virus. Ook heeft het effect op de sollicitatieprocedures. We vinden het belangrijk, zeker tijdens de eerste kennismaking, je in real life te ontmoeten. Wat maakt dat we ervoor hebben gekozen de sollicitatiegesprekken pas hoogstwaarschijnlijk in mei te hervatten. Mocht tegen die tijd de huidige maatregelen nog steeds van kracht zijn (of verzwaard) dan wordt het bijgesteld. Dit alles moet je echter niet weerhouden om niet te reageren. Je sollicitatie of het kenbaar maken van je interesse is nog zeer welkom. En wordt nog steeds direct in behandeling genomen. Dus je kan van ons op korte termijn een reactie verwachten. Mocht dit positief zijn, dan duurt het alleen iets langer voordat we je echt gaan spreken. We hopen op je begrip!