Secretaresse

Organisatietalent, sociaal, secuur, communicatief en enthousiast? Zijn dit competenties waarover jij beschikt? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Functieprofiel

Als secretaresse ondersteun en ontzorg je jouw collega’s van CQT Zorg & Gezondheid bij uiteenlopende werkzaamheden. Je zorgt dat alles op rolletjes loopt. Je bent communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk. Je staat je collega’s en klanten (telefonisch) te woord en je verzorgt de inkomende- en uitgaande correspondentie. Je houdt ervan om praktische zaken uit te voeren zoals het aanmaken van projecten/trainingen, het tegenlezen en opmaken van offertes en het inplannen van vergaderingen in de agenda’s van jouw collega’s. Je gaat hierbij gestructureerd te werk. Jij weet de rust en het overzicht goed te bewaren, ook op hectische momenten. Je bent een harde werker en zorgt ervoor dat je werkzaamheden prioriteert en binnen de gestelde tijden hebt afgerond.

Functie-eisen

Voor deze functie dien je te beschikken over:

  • een afgeronde secretariële opleiding;  
  • 1 tot 3 jaar relevante werkervaring;
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • kennis van de applicaties van Microsoft & kennis van AFAS is een pré;
  • een kritische houding en je beschouwt kwaliteit in je werk als iets vanzelfsprekends;
  • goede en sociale communicatieve vaardigheden en
  • een flexibele, open en enthousiaste werkhouding.

Het betreft een dienstverband voor één jaar voor 32-40 uur per week, met uitzicht op een vaste aanstelling. De basis standplaats is ons kantoor in Utrecht.

Bedrijfsprofiel

Met het organisatieadvies van Q-Consult Zorg, de mensen via Q-Talent en de opleidingen en coaching van Q-Academie ondersteunen we zorgorganisaties bij alle kansen en veranderingen die zich aandienen. Niet vanaf de zijlijn, maar samen in het veld. De handen uit de mouwen en de geest op scherp. We kennen de zorg door en door en in alle opzichten: beleidsmatig en op de werkvloer, cure, care en integrated care, in organisaties en netwerken en op het gebied van bedrijfsvoering, kwaliteit en data. En vanuit die grote betrokkenheid weten we processen in de zorg daadwerkelijk te versoepelen. Zodat professionals er nog meer kunnen zijn voor patiënten en cliënten. 

We investeren continu in de persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van onze medewerkers. Wij geloven dat betrokken, gelukkige, gemotiveerde mensen met de juiste kennis en vaardigheden de beste prestaties leveren voor onze klanten. En hierin denken we met jou mee! Of je nu net bent afgestudeerd of een gezin bent gestart: wij hebben aandacht voor alle levensfasen waarin onze medewerkers zich bevinden.

Solliciteren

Heb je zin om bij ons te komen werken? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en cv aan Alice van der Linden,HR-adviseur (samenwerken@qconsultzorg.nl).