Financieel trainee

Functieprofiel Financieel trainee

Tijdens jouw traineejaar bij Q-Consult Zorg volg je een uitgebreid ontwikkelprogramma waarin je wordt opgeleid tot een inhoudelijk consultant en een stevige projectleider. Je gaat enerzijds aan de slag met het ontwikkelen en eigen maken van vaardigheden waar een goede consultant en projectleider over dient te beschikken. Anderzijds ga je aan de slag om je inhoudelijke expertise op het gebied van strategie en financiën uit te breiden.

Als trainee ga je aan de slag voor verschillende opdrachtgevers met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering en stuurinformatie. Je houdt van afwisseling en gaat complexe financiële- en analysevraagstukken niet uit de weg. Samen met je (ervaren) collega’s ga je aan de slag met implementaties en/of (complexe) verandertrajecten, waarin jouw affiniteit met data en sterke analytische vaardigheden goed van pas komen. Samen met de opdrachtgever dragen we zorg voor optimalisaties in en rondom het zorgregistratieproces of planning & control. Je bent een netwerker en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren en om deze nog beter te laten aansluiten bij wat onze klanten nodig hebben.

Functie-eisen

Ben jij misschien de match waar we naar op zoek zijn, dan beschik je in ieder geval over:

 • Een afgeronde opleiding op academisch niveau met een economische, bedrijfskundige, bèta, kwantitatieve of technische studierichting.
 • Sterke analytische vaardigheden en een pragmatische instelling.
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Een resultaatgerichte en klantgerichte instelling.
 • Een kritische houding en beschouwt kwaliteit in je werk als iets vanzelfsprekends.
 • Affiniteit met zorg én consultancy.
 • Ervaring in de zorg (pré).

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende baan voor 32-40 uur per week.
 • Een uitgebreid ontwikkelprogramma, zowel op vaardigheden als expertise.
 • Een dynamische werkomgeving door afwisselende werkweken en projecten.
 • Een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden.
 • Een heel leuk team, inclusief een wekelijkse borrel en gezellige bedrijfsuitjes.
 • Ruimte voor innovatie, o.a. door mogelijkheden te krijgen om aan de slag te gaan met de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw expertisegebied.

Wie zijn wij?

Met het organisatieadvies van Q-Consult Zorg, de mensen via Q-Talent en de opleidingen en coaching van Q-Academie ondersteunen we zorgorganisaties bij alle kansen en veranderingen die zich aandienen. Niet vanaf de zijlijn, maar samen in het veld. De handen uit de mouwen en de geest op scherp. We kennen de zorg door en door en in alle opzichten: beleidsmatig en op de werkvloer, cure, care en integrated care, in organisaties en netwerken en op het gebied van bedrijfsvoering, kwaliteit en data. En vanuit die grote betrokkenheid weten we processen in de zorg daadwerkelijk te versoepelen. Zodat professionals er nog meer kunnen zijn voor patiënten en cliënten. 

We investeren continu in de persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van onze medewerkers. Wij geloven dat betrokken, gelukkige, gemotiveerde mensen met de juiste kennis en vaardigheden de beste prestaties leveren voor onze klanten. En hierin denken we met jou mee! Of je nu net bent afgestudeerd of een gezin bent gestart: wij hebben aandacht voor alle levensfasen waarin onze medewerkers zich bevinden. Ook zijn we flexibel met werktijden.

Interesse?

Heb je zin om bij ons te komen werken? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en cv aan Alice van der Linden, HR-Adviseur, via samenwerken@qconsultzorg.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Lieve van Vlijmen, manager en senior consultant.