Consultant Business Control

Consultant Business Control

Ben jij een analytische bruggenbouwer tussen de zorginhoudelijke vraagstukken van de zorgmanager en de bril van de financiële afdelingen? En ben jij op zoek naar een volgende stap in jouw carrière als zorgverbeteraar? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Functieprofiel

Als consultant business control ga je aan de slag voor verschillende opdrachtgevers met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering en stuurinformatie. Je houdt van afwisseling en gaat complexe financiële en analyse vraagstukken niet uit de weg. Als projectleider (bege)leid je implementaties of (complexe) verandertrajecten. Met behulp van jouw analyses, kennis en creativiteit breng je ingewikkelde (financiële) situaties terug tot de kern. Je helpt je opdrachtgevers o.a. met het verbeteren van het proces rondom zorgregistratie of planning & control. Daarnaast transformeer en analyseer je data die ondersteunend is bij het nemen van tactische en strategische beslissingen. Daarbij weet je de verbinding te maken met een sterke bedrijfsvoering die het leveren van goede zorg optimaal ondersteunt. Je bent een netwerker en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren en om deze nog beter te laten aansluiten bij wat onze klanten nodig hebben.

Functie-eisen

Ben jij misschien de match waar we naar op zoek zijn, dan beschik je in ieder geval over:

 • Een afgeronde opleiding op academisch niveau met een economische, bedrijfskundige, bèta, kwantitatieve, technische studierichting.
 • Minimaal 3-5 jaar relevante (financiële) werkervaring in het zorgveld.
 • Ervaring als (business) controller.
 • Sterke analytische vaardigheden en een pragmatische instelling.
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Een resultaatgerichte en klantgerichte instelling.
 • Een kritische houding en kwaliteit in je werk als iets vanzelfsprekends beschouwt.

Dit bieden we jou

 • Een uitdagende baan voor 32-40 uur per week.
 • Veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een dynamische werkomgeving door afwisselende werkweken en projecten.
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
 • Goede secundaire voorwaarden, waaronder een leaseauto en winstdeling.
 • Een goede werksfeer, inclusief een wekelijkse borrel en leuke bedrijfsuitjes.

Wie wij zijn

Met het organisatieadvies van Q-Consult Zorg, de mensen via Q-Talent en de opleidingen en coaching van Q-Academie ondersteunen we zorgorganisaties bij alle kansen en veranderingen die zich aandienen. Niet vanaf de zijlijn, maar samen in het veld. De handen uit de mouwen en de geest op scherp. We kennen de zorg door en door en in alle opzichten: beleidsmatig en op de werkvloer, cure, care en integrated care, in organisaties en netwerken en op het gebied van bedrijfsvoering, kwaliteit en data. Vanuit die grote betrokkenheid weten we processen in de zorg daadwerkelijk te versoepelen, zodat professionals er nog meer kunnen zijn voor patiënten en cliënten.

We investeren continu in de persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van onze medewerkers. Wij geloven dat betrokken, gelukkige, gemotiveerde mensen met de juiste kennis en vaardigheden de beste prestaties leveren voor onze klanten. En hierin denken we met jou mee! Of je nu net bent afgestudeerd of een gezin bent gestart: wij hebben aandacht voor alle levensfasen waarin onze medewerkers zich bevinden. Ook zijn we flexibel met werktijden.

Solliciteren

Heb je zin om bij ons te komen werken? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en CV aan Alice van der Linden, HR Adviseur (samenwerken@qconsultzorg.nl). Voor meer informatie over deze functie neem contact op met Jurgen Vos of Lieve van Vlijmen