Assistent Accountmanager

Functieprofiel

Als Assistent Accountmanager ben je de rechterhand van de accountmanager met als doel de behoeften van onze klanten optimaal te bedienen. Je gaat mee naar klantgesprekken, je werkt de gesprekken uit en stelt offertes en overeenkomsten op. Je houdt de administratie bij in ons CRM-systeem en zorgt voor de juiste forecast en after sales. Je plant afspraken met onze klanten voor evaluatiegesprekken en je houdt in de gaten wanneer follow-up nodig is. Daarnaast ben je op de hoogte van de CAO-ontwikkelingen in de zorgbranche voor de juiste toepassing van de inlenersbeloning. Als het bij jouw ambitie past kun je doorgroeien naar accountmanager en je eigen klantenkring en netwerk opbouwen. Naast klantondersteuning ben je ook verantwoordelijk voor de operationele marketing. Je beheert onze social media (kanalen) en ondersteunt de profilering van Q-Talent door het actief bijhouden van onze website, nieuwsbrieven naar klanten en Linkedin. Aanvullend bedenk je ludieke klantacties die je omzet in concrete acties.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting commerciële economie, marketing & communicatie, sales of een vergelijkbare studie.
 • Je bent een starter met maximaal één jaar werkervaring.
 • Je hebt affiniteit met de zorg.
 • Je bent assertief, neemt initiatief en gaat proactief te werk.
 • Je kunt zowel goed zelfstandig (en op afstand) werken als ook in teamverband.
 • Je werkt gestructureerd, bent accuraat en je kunt goed overzicht bewaren.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Je bent stressbestendig en denkt graag in oplossingen.

Wat wij bieden

 • Een afwisselend functie voor 28-40 uur per week;
 • Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en individuele coaching;
 • Een dynamische werkomgeving met afwisselende werkweken;
 • Vrijheid om vanuit het kantoor in Utrecht en vanuit huis te werken;
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
 • Een informele werksfeer, inclusief een wekelijkse borrel op ons kantoor in Utrecht.

Jouw werkplek bij Q-Talent

Q-Talent is een detacheerbureau gevestigd in Utrecht dat zich focust op projectmatige inzet van young professionals in de bedrijfsvoering van de zorg. Wij detacheren onze kandidaten bij allerlei zorgorganisaties in heel Nederland. Je kunt hierbij denken aan ziekenhuizen, ouderen- en gehandicapteninstellingen, maar ook aan jeugdzorgorganisaties en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

De young professionals van Q-Talent zijn hbo/wo-geschoold met 0 tot 3 jaar werkervaring. Ons doel is om hen te ondersteunen bij het vinden van een mooie (vervolg)stap in hun carrière. Zo bieden wij projecten aan op de zorgadministratie, zorgregistratie, kwaliteit & veiligheid en business control.

Q-Talent is onderdeel van CQT Zorg & Gezondheid en werkt nauw samen met de andere labels Q-Consult Zorg en Q-Academie. Hiermee is er voldoende kennis en expertise in huis voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo leer je van de consultants hoe de bedrijfsvoering in elkaar zit en krijg je vanuit Q-Academie de mogelijkheid om trainingen te volgen. Je werkt in een klein, betrokken team met wie je afstemt hoe we op prettige en effectieve wijze kunnen voldoen aan onze klantvragen en de wensen van onze young professionals.

Solliciteren

Kunnen wij op jou bouwen in deze rol? Solliciteer dan via de website bij Q-Talent. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Bart Gerards, Accountmanager