Consultant Integrale Zorg & Gezondheid Met aandachtsgebied zorg en veiligheid voor jeugd en gezin

Consultant Integrale Zorg & gezondheid, met aandachtsgebied zorg en veiligheid voor jeugd en gezin

Ons team Integrale Zorg en Gezondheid is op zoek naar freelancers/ZZP'ers! Bijt jij graag je tanden vast in de complexe vraagstukken voor de keten op het grensvlak tussen zorg, veiligheid voor jeugd en gezin? En breng jij graag de verschillende stakeholders bijeen om te zorgen dat jeugdigen veilig kunnen opgroeien zodat ze later als evenwichtige volwassenen volwaardig kunnen meedoen in de maatschappij? Dan zijn we mogelijk een match! 

Naar wie zijn we op zoek?

Voor onze flexibile schil zijn we op zoek naar versterking! We zijn op zoek naar ervaren adviseurs die op freelance basis willen werken. Als freelancer ga je aan de slag met vraagstukken zoals de aanpak Huiselijk Geweld, Kindermishandeling, Opvoedproblematiek en de Forensische jeugdzorg. Je bent betrokken bij projecten gericht op de toekomstvisie van de jeugdbescherming, het professionaliseren van de netwerken in de regio op het gebied van seksueel geweld en bij het ontwerpen van kwaliteitskaders binnen de Forensische Zorg of de vrouwenopvang. Ook het inrichten van een regionaal werkende integrale crisisdienst en het monitoren van projecten gericht op de jeugdhulpverlenings- en jeugdbeschermingsketen zijn opdrachten die voorbij komen.

In je werk en aanpak ben je gericht op het bevorderen van samenwerking in de regio tussen organisaties die zich richten op de zorg voor jeugdigen en hun gezinnen en organisaties die aandacht hebben voor de veiligheid van deze doelgroep. Je brengt in kaart waar knelpunten zitten en waar in de keten zorg en veiligheid samenkomen en beter georganiseerd kan worden. Dit doe je bijvoorbeeld door beschikbare stuurinformatie te analyseren, maar ook door te kijken naar zorgprocessen en hoe partijen zoals zorgaanbieders, jeugdbescherming, Veilig Thuis, Politie en Openbaar Ministerie, Raad voor de Kinderbescherming, Reclassering en/of Forensische zorg daarin (kunnen gaan) samenwerken.

Je bent in staat om vraagstukken te vertalen naar praktische oplossingen en je kunt ketenpartners hierin begeleiden. Daarbij heb je oog voor de verschillende belangen die daarbij kunnen spelen.

 

Wie zijn wij?

Klik hier voor meer informatie >>

Heb jij interesse?

Heb jij ervaring met de complexe vraagstukken voor de keten op het grensvlak tussen zorg, veiligheid voor jeugd en gezin? En ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, neem dan contact op met Alice van der Linden, HR-adviseur.