Corporate Recruiter

Corporate Recruiter

Zoek jij een afwisselende en uitdagende functie? Wil jij hét aanspreekpunt zijn van de Recruitmentafdeling voor onze drie labels? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw werkplek

Jij werkt voor de volgende labels: Q-Consult Zorg, Q-Academie en Q-Talent. Samen vormen wij één organisatie. Met het organisatieadvies van Q-Consult Zorg, de mensen van Q-Talent en de opleidingen en coaching van Q-Academie ondersteunen we zorgorganisaties bij alle kansen en veranderingen die zich aandienen. Niet vanaf de zijlijn, maar samen in het veld. De handen uit de mouwen en de geest op scherp. 

We werken vanuit het pand aan de Oudlaan in Utrecht en delen onze kennis en expertise met elkaar. Met in totaal ruim 100 medewerkers kunnen we zorgorganisaties ondersteunen met een breed palet aan diensten en producten. 
Je werkt in een klein, betrokken team met wie je afstemt hoe we op prettige en effectieve wijze kunnen voldoen aan de wensen van onze professionals.

Functieprofiel

Jij bent hét aanspreekpunt van de Recruitment-afdeling voor onze drie labels. Je houdt je bezig met alles wat te maken heeft met de werving en selectie van nieuwe collega’s. Of het nu gaat om de verschillende manieren van werven van kandidaten, het matchen van de juiste kandidaat met de juiste vacature, het voeren van kennismakingsgesprekken of het oppakken van diverse uitdagende projecten. Dat is wat deze functie zo dynamisch en afwisselend maakt. 
Voor ieder label is de werving weer anders, dus dat vereist ook steeds een andere aanpak. Hierin is het belangrijk om flexibel te zijn. Voor Q-Talent werf jij talenten voor detacheeropdrachten bij onze opdrachtgevers. Jij schiet gelijk in actie wanneer er een aanvraag binnenkomt. Je gaat op zoek naar de geschikte match door te zoeken in onze database, om vervolgens een kandidaatprofiel op te stellen. Hebben we die nog niet in huis? Dan gebruik je onze wervingskanalen en zorg je voor passende arbeidsmarktcommunicatie. 

Bij Q-Consult Zorg en Q-Academie zijn wij op zoek naar iemand die interne collega’s werft. Nu komt jouw flexibele houding weer goed van pas. Je voert namelijk verschillende soorten gesprekken van junior tot senior niveau. Tijdens de gesprekken creëer je een fijne sfeer en ben je oprecht geïnteresseerd en nieuwsgierig naar de kandidaat. Je verdiept je in de interesses en ambities van de ander en maakt de beste match met de openstaande vacature.

Naast Recruitment-werkzaamheden liggen er meerdere uitdagende projecten. Zo willen wij een stap maken in onze Campus Recruitment. Hierin ben je relatiemanager en onderhoud je contact met verschillende Universiteiten en Hogescholen waar wij een samenwerking mee hebben, of je gaat op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Maar ook bij onze arbeidsmarktcommunicatie kan jij een handje helpen. Zo denk je mee over wat de beste manier is om kandidaten aan te trekken en welke acties daarvoor nodig zijn. In de wekelijkse overleggen brainstorm en spar je met jouw collega’s over deze ideeën en projecten.

Binnen de labels zorgen wij voor trainingen en opleidingen voor onze medewerkers. Zo kun jij je zakelijk, maar ook persoonlijk verder ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan de trainingen ‘werken met passie’, ‘effectief communiceren’ of ‘timemanagement’. Jij krijgt de ruimte om te onderzoeken waar jouw ambities en interesses liggen. Daarbij word je ondersteund door jouw manager; jouw sparringpartner als het aankomt op jouw ontwikkeling.

Functie-eisen

 • Een afgeronde hbo-opleiding. Het liefst in HRM, Communicatie of Sociale Wetenschappen;
 • 28 – 40 uur beschikbaar per week;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Een flexibele, open en enthousiaste houding;
 • Een resultaatgerichte instelling;
 • Affiniteit met de zorgsector.

Wat bieden wij jou

 • Veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en individuele coaching;
 • Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving;
 • Hybride werken: je krijgt de vrijheid om vanuit het kantoor in Utrecht en vanuit huis te werken;
 • Een passend salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
 • Een gezellige werksfeer, leuke collega’s en een wekelijkse borrel op ons kantoor in Utrecht.

Wie zijn wij?

Klik hier voor meer informatie >>

Solliciteren?

Heb je zin om bij ons te komen werken? Solliciteer! Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over deze functie en/of onze labels? Neem dan contact op met Romilda Vakkers (Interim Recruiter) via romilda.vakkers@qtalent.nl.