HR Officer bij Q-Talent

HR Officer bij Q-Talent

Ben jij uitvoerend sterk en doortastend? Vind jij het leuk om young professionals voor uiteenlopende opdrachten te vinden, binden, matchen en begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw werkplek

Q-Talent is een detacheerbureau gevestigd in Utrecht dat zich focust op projectmatige inzet van young professionals in de bedrijfsvoering van de zorg. Wij detacheren onze talenten bij allerlei zorgorganisaties in heel Nederland. Je kunt hierbij denken aan ziekenhuizen, ouderen- en gehandicapteninstellingen, maar ook aan jeugdzorgorganisaties en het Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

De young professionals van Q-Talent zijn hbo/wo geschoold met 0 tot 3 jaar werkervaring. Ons doel is om hen te ondersteunen bij het vinden van een mooie (vervolg)stap in hun carrière. Zo bieden wij projecten aan op de zorgadministratie, zorgregistratie, kwaliteit & veiligheid en business control. Q-Talent is onderdeel van Q en werkt nauw samen met de andere labels Q-Consult Zorg en Q-Academie. Hiermee is er voldoende kennis en expertise in huis voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo leer je van de consultants hoe de bedrijfsvoering in elkaar zit en krijg je vanuit Q-Academie de mogelijkheid om trainingen te volgen.

Je werkt in een klein, betrokken team met wie je afstemt hoe we op prettige en effectieve wijze kunnen voldoen aan onze klantvragen en de wensen van onze young professionals.

Jouw rol

Als HR Officer bij Q-Talent heb je een gevarieerd takenpakket. Je bent de schakel tussen vraag en aanbod in de arbeidsmarkt. Hierbij houd je je vooral bezig met de werving van nieuwe collega’s. Dit zijn young professionals die worden ingezet op projecten van Q-Talent en deel kunnen nemen aan ons ontwikkelprogramma. Wanneer er via de accountmanager een aanvraag binnenkomt, zorg jij ervoor dat deze op een passende wijze wordt ingevuld. Hiervoor stel je een kandidaatprofiel op, doorzoek je onze database, zet je diverse wervingskanalen in en verzorg je onze arbeidsmarktcommunicatie.

Het plannen en voeren van kennismakingsgesprekken is ook een belangrijk onderdeel van jouw rol. Met jouw oprechte interesse en nieuwsgierigheid, creëer jij tijdens deze gesprekken een fijne sfeer. Door je te verdiepen in de interesses en ambities van de ander, onderzoek jij welke opdracht de young professional het beste ligt en maak je de ideale match.

Het mooie aan jouw rol is dat je betrokken bent bij het gehele proces, vanaf het moment dat een young professional zich bij ons aanmeldt, tot degene weer uit dienst gaat. Zo houd je je eveneens bezig met de administratie en de coördinatie van de inzet van onze talenten. Ook zorg je tijdens de looptijd van de opdracht voor gepaste begeleiding, zoals het voeren van periodieke voortgangsgesprekken of het organiseren van bijeenkomsten en trainingen.

Bij Q-Talent besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van onze talenten, zo ook aan die van jou! Deze rol biedt de ruimte om je eigen ambities en interesses verder te onderzoeken en vorm te geven.

Wat wij bieden

 • een afwisselend functie voor 28-40 uur per week;
 • goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en individuele coaching;
 • een dynamische werkomgeving met afwisselende werkweken;
 • vrijheid om vanuit het kantoor in Utrecht en vanuit huis te werken;
 • een marktconform salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
 • een informele werksfeer, inclusief een wekelijkse borrel op ons kantoor in Utrecht.

Wat wij vragen

 • afgeronde HBO-opleiding in HRM, communicatie of sociale wetenschappen;
 • goede sociale en communicatie vaardigheden; 
 • een flexibele, open en enthousiaste werkhouding;
 • een resultaatgerichte instelling;
 • affiniteit met de zorgsector.

Wie zijn wij?

Klik hier voor meer informatie >>

Interesse?

Heb je zin om bij ons te komen werken? Solliciteer dan via de website bij Q-Talent. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Lisanne Prins, Talentmanager.