Ontmoetingsdag Q-Consult Zorg 2023

Tijdens onze jaarlijkse ontmoetingsdag openen wij onze deuren voor starters (0 tot 2 jaar werkervaring) die aan de slag willen als consultant in de zorg. Graag nodigen we jou uit voor een kijkje in onze keuken! Hoe gaat het er bij Q-Consult Zorg aan toe? Op vrijdag 9 juni 2023 zorgen wij voor een afwisselend programma: je wordt goed vermaakt en uitgedaagd. En, het belangrijkste: je krijgt een goed beeld van wat het werken bij onze organisatie inhoudt.

Het programma

  • Een warm ontvangst, een ontspannen begin: inclusief koffie of thee en iets lekkers.
  • Bedrijfspresentatie: de ins en outs over de labels Q-Consult Zorg, Q-Talent en Q-Academie.
  • Live gaming: onderga het spataderenspel en zie waar jij de verbeteringen kan doorvoeren.
  • Lunch: tijd om even achterover te leunen en bij te kletsen.
  • Inhoudelijke workshops: waan je in de wereld van de inhoudelijke thema’s waar we op inzetten.
  • Netwerkborrel: maak kennis met onze collega’s, vraag ze het hemd van het lijf. En dat onder het genot van een biertje!

De ontmoetingsdag start om 09.30 uur en is rond 17.00 uur afgelopen.

Ben jij erbij?

Wil jij deze dag niet missen? Meld je aan door een mailtje naar Dionne Derksen (samenwerken@qconsultzorg.nl) te sturen met daarin je cv én drie redenen waarom jij een goede consultant in spe bent (max. 200 woorden). Dit mag kort en krachtig en met of zonder humor: wij horen vooral graag wat jou motiveert om langs te komen. Aanmelden kan tot 2 juni via bovenstaand emailadres. Uiterlijk 3 juni hoor je of je erbij bent!

"Tijdens de ontmoetingsdag heb ik een goede indruk gekregen van alle onderdelen van het bedrijf, erg waardevol. - Kim"

Heb je vragen over deze dag, of ben je nieuwsgierig naar wat wij nog meer te bieden hebben? Neem dan contact op met Dionne. Wie weet is dit wel jouw eerste stap naar je toekomst binnen Q-Consult Zorg! Wij kijken er in ieder geval naar uit om kennis met je te maken!