Talentenmanager bij Q-Talent

Talentenmanager bij Q-Talent

Ben jij uitvoerend sterk en doortastend? Vind jij het leuk om young professionals voor uiteenlopende opdrachten te vinden, binden, matchen en begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Talentenmanager bij Q-Talent heb je een gevarieerd takenpakket. Je bent de schakel tussen vraag en aanbod in de arbeidsmarkt. Hierbij houd je je vooral bezig met de werving van nieuwe collega’s. Dit zijn young professionals die worden ingezet op projecten van Q-Talent en deel kunnen nemen aan ons ontwikkelprogramma. Wanneer er via de accountmanager een aanvraag binnenkomt, zorg jij ervoor dat deze op een passende wijze wordt ingevuld. Hiervoor stel je een kandidaatprofiel op, doorzoek je onze database, zet je diverse wervingskanalen in en verzorg je onze arbeidsmarktcommunicatie.

Het plannen en voeren van kennismakingsgesprekken is ook een belangrijk onderdeel van jouw rol. Met jouw oprechte interesse en nieuwsgierigheid, creëer jij tijdens deze gesprekken een fijne sfeer. Door je te verdiepen in de interesses en ambities van de ander, onderzoek jij welke opdracht de young professional het beste ligt en maak je de ideale match.

Het mooie aan jouw rol is dat je betrokken bent bij het gehele proces, vanaf het moment dat een young professional zich bij ons aanmeldt, tot degene weer uit dienst gaat. Zo houd je je eveneens bezig met de administratie en de coördinatie van de inzet van onze talenten. Ook zorg je tijdens de looptijd van de opdracht voor gepaste begeleiding, zoals het voeren van periodieke voortgangsgesprekken of het organiseren van bijeenkomsten en trainingen.

Bij Q-Talent besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van onze talenten, zo ook aan die van jou! Deze rol biedt de ruimte om je eigen ambities en interesses verder te onderzoeken en vorm te geven.

Wil jij onderdeel worden van dit enthousiaste team?

Als collega’s delen we niet alleen inhoud en expertise, maar investeren we ook in elkaar. We organiseren verschillende informele activiteiten, zo stimuleren we het werkplezier! Benieuwd naar het hele verhaal? Klik hier voor meer informatie >>

Wist-je-dat...?

 • Het team bestaat uit Talentenmanagers en accountmanagers;
 • Er regelmatig sparring plaatsvindt met de consultants vanuit Q-Consult Zorg;
 • Het team erg ambitieus is: alle teamleden zijn actief binnen een commissie of vervullen een extra rol binnen de organisatie;
 • De talentenmanagers vrijwel dagelijks contactmomenten hebben;
 • Er nooit koekjes ontbreken tijdens een vergadering.

Wat bieden wij jou?

 • Een afwisselende functie voor 24-40 uur per week;
 • Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en individuele coaching;
 • Een dynamische werkomgeving met afwisselende werkweken;
 • Vrijheid om vanuit het kantoor in Utrecht en vanuit huis te werken;
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring (tussen € 2.400,- en € 3.000,-);
 • Een informele werksfeer, inclusief een wekelijkse borrel op ons kantoor in Utrecht.

Wie ben jij?

Ben jij de Talentenmanager naar wie wij op zoek zijn? Dan beschik jij in ieder geval over:

 • Een afgeronde hbo-opleiding in HRM, communicatie of sociale wetenschappen;
 • 0 tot 3 jaar relevante werkervaring; 
 • Goede sociale- en communicatieve vaardigheden; 
 • Een flexibele, open en enthousiaste werkhouding;
 • Een resultaatgerichte instelling;
 • Affiniteit met de zorgsector.

Wie zijn wij?

Q-Talent is een detacheerbureau gevestigd in Utrecht dat zich focust op projectmatige inzet van young professionals in de bedrijfsvoering van de zorg. Wij detacheren onze talenten bij allerlei zorgorganisaties in heel Nederland. Ons doel is om hen te ondersteunen bij het zetten van een mooie (vervolg)stap in hun carrière. Zo bieden wij projecten aan op de zorgadministratie, zorgregistratie, kwaliteit & veiligheid en business control. Q-Talent is onderdeel van Q-Consult Zorg Groep en werkt nauw samen met de andere labels Q-Consult Zorg en Q-Academie. Hiermee is er voldoende kennis en expertise in huis voor jouw persoonlijke ontwikkeling én natuurlijk zijn er veel doorgroeimogelijkheden richting jouw ambities. 

Solliciteren?

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Stuur je sollicitatie naar Dionne Derksen (dionne.derksen@qconsultzorg.nl) en wie weet maken we binnenkort kennis!