Talentmanager

Talentmanager

Ben jij uitvoerend sterk en doortastend? Heb jij een duidelijke visie op recruitment en arbeidsmarktcommunicatie? Schakel jij graag tussen zorgorganisaties en young professionals? Dan hebben we mogelijk een match! 

Functie

Als Talentmanager heb je een gevarieerd takenpakket. Je bent de schakel tussen de vraag en het aanbod in de arbeidsmarkt. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de werving van nieuwe collega’s. Dit zijn young professionals die worden ingezet in projecten van Q-Talent en deel kunnen nemen aan het ontwikkelprogramma bij Q-Talent. Je zorgt ervoor dat aanvragen voor young professionals op een passende wijze worden ingevuld. Hiervoor zet je diverse wervingskanalen in en verzorg je onze arbeidsmarktcommunicatie. Je plant en voert kennismakingsgesprekken en stelt daarin de juiste vragen. Je weet de young professionals te enthousiasmeren voor onze projecten. Daarnaast verzorg je de administratie en de coördinatie van de inzet van onze young professionals.

Jouw werkplek bij Q-Talent

Q-Talent is een detacheerbureau gevestigd in Utrecht dat zich focust op projectmatige inzet van young professionals in de bedrijfsvoering van de zorg. Wij detacheren onze kandidaten bij allerlei zorgorganisaties in heel Nederland. Je kunt hierbij denken aan ziekenhuizen, ouderen- en gehandicapteninstellingen, maar ook aan jeugdzorgorganisaties en het Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport. 

De young professionals van Q-Talent zijn hbo/wo geschoold met 0 tot 3 jaar werkervaring. Ons doel is om hen te ondersteunen bij het vinden van een mooie (vervolg)stap in hun carrière. Zo bieden wij projecten aan op de zorgadministratie, zorgregistratie, kwaliteit & veiligheid en business control. 
Q-Talent is onderdeel van Q en werkt nauw samen met de andere labels Q-Consult Zorg en Q-Academie. Hiermee is er voldoende kennis en expertise in huis voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo leer je van de consultants hoe de bedrijfsvoering in elkaar zit en krijg je vanuit Q-Academie de mogelijkheid om trainingen te volgen. 

Je werkt in een klein, betrokken team met wie je afstemt hoe we op prettige en effectieve wijze kunnen voldoen aan onze klantvragen en de wensen van onze young professionals. 
 

Wat wij bieden

 • een afwisselend functie voor 28-40 uur per week;
 • goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en individuele coaching;
 • een dynamische werkomgeving met afwisselende werkweken;
 • vrijheid om vanuit het kantoor in Utrecht en vanuit huis te werken;
 • een marktconform salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
 • een informele werksfeer, inclusief een wekelijkse borrel op ons kantoor in Utrecht.

Wat wij vragen

 • afgeronde HBO-opleiding in HRM, communicatie of sociale wetenschappen;
 • goede sociale en communicatie vaardigheden; 
 • een flexibele, open en enthousiaste werkhouding;
 • een resultaatgerichte instelling;
 • affiniteit met de zorgsector.

Wie zijn wij?

Klik hier voor meer informatie >>

Interesse?

Heb je zin om bij ons te komen werken? Stuur dan jouw motivatie voor vrijdag 17 juni 2022 en cv aan Lisanne Prins, Talentmanager. Voor meer informatie over deze functie kan je eveneens contact met haar opnemen.