Finance Trainee

Finance Trainee

Ben jij op zoek naar een Traineeprogramma in de zorg waar ontwikkeling écht centraal staat? Heb jij de ambitie om door te groeien tot een inhoudelijke consultant en stevige projectleider? En krijg jij energie van financiële- en analysevraagstukken? Ga dan voor ons Traineeprogramma als Finance Trainee!

Functieprofiel

Als Finance Trainee ga je enerzijds aan de slag met het ontwikkelen en eigen maken van vaardigheden waar een goede consultant en projectleider over dient te beschikken. Anderzijds ga je aan de slag om je inhoudelijke expertise op het gebied van strategie en financiën uit te breiden. Dit ga je doen door je vast te bijten in uiteenlopende vraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering en stuurinformatie bij verschillende opdrachtgevers.

Je houdt van afwisseling en gaat complexe financiële- en analysevraagstukken niet uit de weg. Samen met je (ervaren) collega’s ga je aan de slag met implementaties en/of (complexe) verandertrajecten, waarin jouw affiniteit met data en sterke analytische vaardigheden goed van pas komen. We dragen samen met de opdrachtgever zorg voor optimalisaties in en rondom het zorgregistratieproces of planning & control.

Je bent een echte netwerker en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren en om deze nog beter te laten aansluiten bij wat onze klanten nodig hebben.

Ontwikkeling staat bij Q-Consult Zorg centraal. Vandaar dat we het belangrijk vinden dat je jezelf continu blijft uitdagen en ontwikkelen en wij helpen je daar graag bij! Zo krijg je bij het uitvoeren van projecten goede ondersteuning van je teamgenoten en bieden we je uiteenlopende trainingen uit o.a. het centrale opleidingsaanbod. Voorbeelden van trainingen zijn expertisetrainingen op het gebied van financiën, praktische trainingen zoals Excel- en projectmanagementtrainingen en training gericht op jouw persoonlijke effectiviteit (hoe haal je het beste uit jezelf?). 

Functie-eisen

Ben jij de Trainee naar wie wij op zoek zijn? Dan beschik je in ieder geval over:

 • Een (bijna) afgeronde opleiding op academisch niveau met een economische, bedrijfskundige, bèta, kwantitatieve of technische studierichting;
 • Je krijgt er energie van om je te verdiepen in bedrijfsprocessen;
 • Je vindt het leuk om verbanden te leggen, overzicht te behouden en verbeterpunten te zoeken;
 • Je bent een teamplayer die helder en gemakkelijk communiceert op alle niveaus, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent verantwoordelijk, neemt initiatief en bent in staat zelfstandig te werken;
 • Je staat te springen om je verder te ontwikkelen, bent kritisch en leergierig en niet bang om vragen te stellen en feedback te geven;
 • Een kritische houding en je beschouwt kwaliteit in je werk als iets vanzelfsprekends.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagend Traineeprogramma van twee jaar voor 32-40 uur per week (startdatum: in overleg);
 • Veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, intervisies, met coaching en begeleiding door je persoonlijke talentmanager;
 • Na het Traineeprogramma de mogelijkheid om aan de slag te blijven als consultant;
 • Een dynamische werkomgeving door afwisselende werkweken en projecten;
 • Een marktconform salaris;
 • Goede secundaire voorwaarden, waaronder een volledige reiskostenvergoeding, een breed opleidingsprogramma en een winstdeling;
 • Een goede werksfeer, inclusief een wekelijkse borrel en leuke bedrijfsuitjes.

Wie zijn wij?

Klik hier voor meer informatie >>

Solliciteren?

Heb je zin om bij ons het Traineeprogramma te volgen? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en cv voor 27 mei 2022 aan Dionne Derksen, junior HR-adviseur (dionne.derksen@qconsultzorg.nl). Voor meer informatie over deze functie neem contact op met Maaike Nijbroek.