Leiderschap

Voor leidinggevenden in de zorg is een belangrijke rol weggelegd. Zij zijn de verbindende schakel tussen medewerkers, teams en organisaties. Leiderschap vraagt het vermogen te schakelen tussen verschillende rollen. Q-Consult Zorg heeft een duidelijke visie ontwikkeld op welke rollen dat zijn.  

Hiervoor hebben wij een praktisch instrument ontwikkeld om enerzijds te kijken waar leidinggevenden zich nog verder in kunnen ontwikkelen. Anderzijds is het de basis voor onze leiderschapstrainingen. Onze leiderschapstrainingen helpen leiders hun vaardigheden te ontwikkelen en potentieel te benutten, zodat ze anderen effectief kunnen inspireren en leiden. 

 

Wil je met ons verder ontdekken hoe jij als leidinggevende in de zorg effectief leiding kunt geven? Hoe je nog beter kunt inschatten welke rol bepaalde situaties vragen en hoe je deze bewust inzet?  We helpen je graag in die ontwikkeling! Bekijk de mogelijkheden.

Wil je direct geïnspireerd worden? Luister dan alvast naar onze podcastreeks waarin we samen met zes inspirerende leiders de verschillende leiderschapsrollen verkennen.