iris-defintief-banner

Interim adviseurs

Daar waar flexibiliteit en expertise op maat wordt gevraagd, zonder langdurige verbintenissen, bieden wij vaak interim dienstverlening aan. Onze interim adviseurs zijn erop gericht in een korte tijd op te gaan in de zorgorganisatie en versnelling of continuïteit te bieden.

interim-1

Flexibiliteit en aanpassingsvermogen

forensische-zorg-1

Diepgaande kennis van de sector

projectmanagement-1

Bewezen trackrecord

Q-Academie

Basistraining procesverbetering in de zorg

Maatwerkopleiding

Waarom een interim-adviseur inzetten?

Heb je als zorgorganisatie behoefte aan tijdelijke expertise en ervaring, het overbruggen van managementvacatures of verlof en/of het versnellen van veranderingsprocessen? Of gewoon behoefte aan objectiviteit en een frisse blik? Dan is het slim om een van onze interim adviseurs in te zetten. Onze mensen bieden flexibiliteit en specifieke expertise. Dit biedt jou de mogelijkheid om sneller en effectiever te reageren op uiteenlopende situaties en uitdagingen. 


Hoe kunnen wij je helpen?

Onze ervaren interim adviseurs helpen bij het goed in beeld brengen van de uitdaging waar jouw zorgorganisatie voor staat. Ze hebben jarenlange ervaring op het gebied van management, advies, organisatieveranderkundige vragen en beleidsvraagstukken. Mede dankzij deze achtergrond ondersteunen zij jou als geen ander optimaal bij het oplossen van het vraagstuk. Een goede inschatting van welke adviseur voor jouw organisatie geschikt is en wat de optimale route is; daar zorgen wij voor. Ons doel is altijd om te te komen tot gedragen uitkomsten. En borging binnen het bestaande proces. 


Voor welke expertises bieden wij interim dienstverlening aan?

Wij staan bekend om interim dienstverlening op het gebied van kwaliteit, HR- gerelateerde vraagstukken, BI en data, financiën en control en directie,- management,- of bestuurdersfuncties.

Onze mensen maken het verschil

Een aantal van onze adviseurs is ervaren en gedreven in het uitvoeren van interim werkzaamheden. Zij bepalen met jou als opdrachtgever wat de wens is. Ze beschikken over specifieke expertise binnen één of meerdere sectoren. En zijn erop gericht om zich zo snel mogelijk een weg te banen binnen jouw organisatie. Belangrijke eigenschap is dat ze daarmee in korte tijd verbinding maken en de belangen goed in beeld hebben.

jan-en-kim_defintiefcultuurhomepage
q-zorg-els-def-blauw

"In interim opdrachten kan ik echt van betekenis zijn. Ik werk graag met een duidelijke opdracht en zichtbare resultaatafspraken. En vraag ruimte voor het mobiliseren van lerend vermogen op elk niveau in de organisatie."   

Els Roorda, Senior Adviseur | Partner

Meer weten? Bel ons!


Els Roorda

Senior Adviseur | Partner


  1. els.roorda@qconsultzorg.nl
  2. 06 - 29 27 74 63
q-zorg-els-def-blauw
q-zorg-chantal-def
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: