iris-defintief-banner

Onze diensten

Al meer dan 35 jaar helpen wij zorgorganisaties met onze oplossingen vooruit. Zodat zij echt iets kunnen betekenen voor mensen, organisaties en de maatschappij. Dit doen wij met een brede blik over de domeinen heen én door veranderingen in de praktijk aan te brengen die werken. Wij beschikken over diepgaande kennis van de zorg sectorbreed en hebben een enorme implementatiekracht.

Projectmanagement

Of het nu gaat om het realiseren van een strategie of meedenken op strategisch vlak, het versterken van samenwerkingen of het optimaliseren van (zorg-) processen binnen één zorgorganisatie. Onze project- en programmamanagers staan klaar om zorgorganisaties vooruit te helpen.

Interim (advies & beleid)

Daar waar flexibiliteit en expertise op maat wordt gevraagd, zonder langdurige verbintenissen, bieden wij vaak interim dienstverlening aan. Onze interim adviseurs zijn erop gericht in een korte tijd op te gaan in de zorgorganisatie en versnelling of continuïteit te bieden, net waar de behoefte ligt.

Coaching

Onze ervaren coaches ondersteunen en begeleiden individuen of teams binnen de zorgsector om diverse doelen te bereiken. Voorbeelden hiervan zijn het verbeteren van leiderschapsvaardigheden, versterken van communicatie & samenwerking, gedoe op tafel krijgen, ontwikkelen van professionele competenties, en (her)ontdekken van werkgeluk.

Training en opleiding

De complexer wordende zorg vraagt om lerende organisaties die continu investeren in de ontwikkeling van medewerkers. Wij bieden via Q-Academie trainingen, opleidingen, workshops en coaching (on the job). 

Advies

Het doel van advies is om zorgorganisaties te ondersteunen bij het nemen van weloverwogen beslissingen, het optimaliseren van processen, en het verbeteren van de algehele efficiëntie en kwaliteit van zorgverlening. Veelal aan de hand van een urgent vraagstuk dat voorligt. Specifieke expertise in combinatie met sectorkennis maakt dat je bij ons aan het goede adres bent.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: