iris-defintief-banner

Klantcases

Met pragmatische adviezen en oplossingen, ervaren interim adviseurs, de inzet van coaching en passend project- of programmamanagement dragen wij bij aan een gezonde samenleving. Wij zijn daarmee breed inzetbaar. Benieuwd naar wat onze adviseurs voor jouw organisatie kunnen betekenen? Lees hieronder een aantal van de klantverhalen.

Uitgelichte klantverhalen

Integrale zorg en veiligheid


In deze klantcasus lees je de rol van Q-Consult Zorg in de ontwikkeling en uitvoering van een gedragen regioplan voor de Gelderse Vallei.


Digitale transformatie


Digicoaches ondersteunen de digitale versnelling bij Noordwest Ziekenhuisgroep. Ga snel naar de klantcase voor meer informatie.

Kwaliteit en veiligheid

De positieve uitkomsten van de kwaliteitsvisitatie bij De Twentse Zorgcentra en Vanboeijen. Ga snel naar de klantcase en laat je inspireren.

Landelijke ontwikkelingen

Het MCL geeft vorm aan de toekomst. Zo hebben ze in het afgelopen jaar doorgepakt op een aantal grote bestuurlijke opgaven. Wat dit betekent lees je in de klantcase.


Bedrijfsvoering


HMC brengt route naar datagedreven werken in kaart. Wat dit betekent en wat hen dit oplevert lees je in de klantcase.

Kwaliteit en veiligheid

Aveleijn is zeer tevreden over het calamiteitenonderzoek dat is uitgevoerd door onze adviseurs. In de klantcase lees je waarom ze zo tevreden over de samenwerking zijn.

Bedrijfsvoering

In een jaar tijd heeft Treant een complete herprofilering van drie ziekenhuislocaties doorgevoerd. Wat dit betekent en heeft opgeleverd; dat lees je in de klantcase.


Kwaliteitskaders en progammamanagement


Het Ministerie van Justitie en Veiligheid ontwikkelde een Kwaliteitskader Forensische Zorg waarbij wij ondersteunden. Hoe dit ging, lees je in deze klantcasus.


Leren en ontwikkelen


De Medische Dienst van PI Lelystad werd een voorbeeldteam voor de rest van organisatie. Hoe wij mochten helpen het werkplezier binnen het team én de kwaliteit van zorg te verhogen, lees je in deze klantcase.

Meer weten?

Wij denken graag mee

Wil jij meer weten over hoe Q-Consult Zorg kan helpen bij specifieke vraagstukken waar jouw organisatie mee worstelt? Heb je behoefte aan sparring of ben je op zoek naar inspiratie? Daar maken we graag tijd voor.

Mis nooit meer een update van Q-Consult Zorg

Onze thema-updates geven een goede impressie van de laatste (landelijke) ontwikkelingen die wij tegenkomen binnen de zorgsector. Altijd in relatie tot wat relevant is voor de praktijk. Niks meer missen? Meld je dan snel aan.


Door in te schrijven op onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyverklaring. Je kunt je op ieder gewenst moment uitschrijven door te klikken op de uitschrijflink die in elke nieuwsbrief die je ontvangt is opgenomen.
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: