datagedreven-werken-3

Persoonlijke effectiviteit

Goede zorg begint bij de medewerkers van jouw zorgorganisatie. Het is belangrijk om nu te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Dit draagt bij aan het behoud van professionals in de zorg (binden en boeien), hun werkgeluk en verbetert de samenwerking binnen de organisatie. Meer hierover weten? Neem contact met ons op.

coaching-1

Leren en verbeteren staan centraal

contact-1

Direct toepasbaar in de praktijk

samen-doen-1

Medewerkers hebben plezier in hun werk

Q-Academie

Persoonlijke effectiviteit voor medewerkers in de zorg

Start: 21-03-2024

De zorg wordt steeds complexer en de zorgkloof steeds groter. Hoe zorg je ervoor dat werken in de zorg leuk en aantrekkelijk blijft? Dit doe je o.a. door te werken aan werkgeluk, je medewerkers te binden en boeien. Maar ook door aandacht te besteden aan duurzame inzetbaarheid; de fysieke en mentale gezondheid van zorgprofessionals. En door te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. 


Medewerkers die blijven leren en zichzelf ontwikkelen hebben:

  • meer plezier in hun werk
  • leveren kwalitatief goede zorg
  • voelen zich meer verbonden met de organisatie.  


Hoe kunnen wij je helpen?

Persoonlijke effectiviteit gaat over groeien en ontwikkelen in je rol als (zorg)professional op kennis en vaardigheden, maar ook op thema’s zoals leiderschap en samenwerken. Wij ondersteunen individuele medewerkers, teams en organisaties door middel van training, coaching en/of intervisie. Daarbij geloven wij in de kracht van blended learning over een langere periode. Zo werken wij graag met een meerdaags, op maat gemaakt programma.

iris2

Betere adviesvaardigheden en meer werkplezier bij het Erasmus MC

Een goede kwaliteitsadviseur heeft naast ondersteunende capaciteiten, de belangrijke taak om zorgverleners en management te faciliteren en adviseren. Bij de afdeling Kwaliteit en Patiëntenzorg van het Erasmus MC was de wens om deze adviesvaardigheden van adviseurs verder te versterken. Daarom is in samenwerking met Q-Consult Zorg een persoonlijk effectiviteitsprogramma opgezet. Dit is een vierdaagse opleiding op maat, waarin alle adviseurs eenzelfde rugzak aan kennis en vaardigheden meekrijgen.


Bekijk snel het interview met Diane van Felius, Coördinator Kwaliteit en Patiëntenzorg bij Erasmus MC. En ontdek wat dit programma heeft opgeleverd.

Meer weten? Bel ons!

q-zorg-niels-sf-v2
q-zorg-manja-sf-v2-blauw
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: