samenwerken_nienke_defintief

Inspiratiesessies

Wil je nieuwe ideeën genereren, tot verfrissende en vernieuwende inzichten komen of heb je ideeën maar weet je niet hoe je dit kan toepassen in de praktijk? Dan komen onze adviseur graag met je in gesprek tijdens een van onze inspiratiesessies.

30 mei 2024 (op locatie)

Het Tactisch Planningsoverleg: een effectieve overlegstructuur in jouw organisatie

Het doel van TPO is bijsturen op tactisch niveau om zorgvraag en zorgaanbod op elkaar te laten aansluiten. Brandjes blussen hoeft dan niet meer! Hoe is dit bij jouw zorgorganisatie ingericht? Door kennis en ervaringen met elkaar te delen tijdens deze inspiratiesessie, krijg je handvatten om de TPO binnen jouw organisatie te verbeteren.

30 mei 2024 (online)

Hoe word je een aantrekkelijke werkgever voor Generatie Z?

Generatie Z brengt een hoop nieuwe waarden, behoeften en verwachtingen met zich mee. Wat dit betekent voor jou als werkgever en hoe je hier op een juiste manier op in kunt spelen, bespreken we tijdens deze inspiratiesessie, georganiseerd door onze zusterorganisatie Q-Talent.

13 juni 2024 (online)

Duurzame zorg: verminderen van afval in de VVT

Door zorgprocessen zo in te richten dat minimale verspilling (lees: afval) bewerkstelligd wordt, draagt dat bij aan de doelstellingen van de Green Deal Duurzame Zorg. Maar hoe kun je deze processen anders inrichten om de afvalstromen te verminderen? Welke best practices zijn er al in de VVT? En welke stappen zijn er nog te nemen? Tijdens deze inspiratiesessie krijg je concrete handvatten om jouw instelling te verduurzamen.


Binnenkort kun je je aanmelden voor deze sessie.

27 juni 2024 (online)

Datagedreven werken: hoe neem je collega’s mee in deze verandering?

De kennis en het enthousiasme van collega's in het primaire proces van de beweging naar meer datagedreven werken zijn essentieel om deze verandering te laten slagen. Maar hoe betrek je de collega’s op een goede manier en neem je ze mee om hen uiteindelijk optimaal te ondersteunen? Tijdens deze inspiratiesessie gaan we hierover met elkaar in gesprek en delen we ervaringen om de transitie naar datagedreven werken te helpen.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: