samenwerken_nienke_defintief

Inspiratiesessies

Wil je nieuwe ideeën genereren, tot verfrissende en vernieuwende inzichten komen of heb je ideeën maar weet je niet hoe je dit kan toepassen in de praktijk? Dan komen onze adviseur graag met je in gesprek tijdens een van onze inspiratiesessies.

Meld je snel aan voor een inspiratiesessie!

21 maart 2024 (online)

Datagedreven werken in langdurige zorg: de volgende stap

Hoe zorg je ervoor dat zorgprofessionals in zorgorganisaties data omzetten naar bruikbare inzichten? En op welke manieren kan deze data dan worden toegepast om medewerkers te ontlasten? Onder andere deze onderwerpen zullen we bespreken tijdens deze inspiratiesessie.

2 april 2024 (online)

Geef tijd terug aan de zorg met RPA

We zien enorme potentie in intelligente automatisering van (zorg)processen met Robotic Process Automation (RPA). Maar welke mogelijkheden biedt RPA in de GGZ nu precies? Waar begin je en hoe zorg je dat je RPA effectief inzet in jouw organisatie? Je hoort het tijdens onze inspiratiesessie.

11 april 2024 (online)

Samen Beslissen met patiënten met beperkte gezondheidsvaardigheden

Samen Beslissen met je patiënt is niet eenvoudig en brengt uitdagingen met zich mee in de praktijk. En zeker voor een patiënt met beperkte gezondheidsvaardigheden. Tijdens deze inspiratiesessie gaan we met je in gesprek over hoe je deze patiënten hierbij het beste kunt helpen. We geven je praktische handvatten en tips.

23 mei 2024 (op locatie)


Medicatieverspilling in apotheken

Hoe kun je de processen anders inrichten om de medicatieverspilling te verminderen? Tijdens deze inspiratiesessie nemen we je mee in een aantal best practices, innovatieve benaderingen en strategieën om medicatieverspilling te verminderen. Daarnaast is er de mogelijkheid om een discussie met elkaar aan te gaan over de kansen die er liggen.

30 mei 2024 (op locatie)

Tactisch Planningsoverleg 

Ben jij benieuwd op welke manieren je je overlegstructuur in de organisatie kan inrichten of verder kan door ontwikkelen? Wil je ervaringen uitwisselen met deelnemers uit andere ziekenhuizen over de agenda van het TPO, de KPI’s waarop gestuurd wordt en het mandaat van de deelnemers? Sluit dan aan bij deze intervisie.


Binnenkort kun je je aanmelden voor deze sessie.

13 juni 2024 (online)

Duurzame zorg: verminderen van afval in de VVT

Door zorgprocessen zo in te richten dat minimale verspilling (lees: afval) bewerkstelligd wordt, draagt dat bij aan de doelstellingen van de Green Deal Duurzame Zorg. Maar hoe kun je deze processen anders inrichten om de afvalstromen te verminderen? Welke best practices zijn er al in de VVT? En welke stappen zijn er nog te nemen? Tijdens deze inspiratiesessie krijg je concrete handvatten om jouw instelling te verduurzamen.


Binnenkort kun je je aanmelden voor deze sessie.


Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: