iris-defintief-banner

Advies

Advies biedt zorgorganisaties in een korte tijd een externe, objectieve kijk op hun specifieke uitdaging. Veelal gebaseerd op kennis die elders ontwikkeld is. Het doel van advies is o.a. om zorgorganisaties te ondersteunen bij het nemen van weloverwogen beslissingen en het verbeteren van de algehele efficiëntie en kwaliteit van zorgverlening. Specifieke expertise in combinatie met sectorkennis maakt dat je bij ons aan het goede adres bent.

samen-doen-1

Integrale benadering en maatwerk

resultaten-boeken-1

Bewezen trackrecord in resultaatgericht en gedragen advies 

forensische-zorg-1

Diepgaande kennis van de zorgsector 

Q-Academie

Training Effectief adviseren in de zorg

Incompany

Waarom is advies soms noodzakelijk?

Om goed en snel invulling te kunnen geven aan veranderende behoeften en complexe vraagstukken is extern advies in sommige gevallen noodzakelijk. Het gericht inzetten van expertise van buitenaf helpt zorgorganisaties om een frisse blik te werpen op datgene wat speelt, gebruik te maken van specifieke expertise die niet in huis of kan nét extra beweging brengen in een traject dat is vastgelopen. Door de complexiteit van het zorglandschap zien we in de praktijk dat expertises, steeds vaker, aanvullend op elkaar worden ingezet om het maximale resultaat te behalen.


Wat kun je van onze adviseurs verwachten?

Onze adviseurs bepalen samen met jou als opdrachtgever de exacte opdracht, bepalen welke eventuele aanvullende expertise nodig is en wat het resultaat moet zijn. Doordat de verschillende expertises bij ons geborgd zijn zijn wij in staat een totaal aanbod neer te leggen. Indien niet, zijn wij hier eerlijk in. De advieseurs zijn in staat om met een objectieve kijk naar de opdracht te kijken, zetten eerdere opgedane kennis en ervaring in en zijn erop gericht dat het advies dat achter blijft ook duurzaam geborgd is. Draagvlak speelt daarmee in de adviestrajecten een belangrijke rol. Communicatie en verbindend vermogen is daarmee een belangrijk element in de aanpak.


Onze adviseurs hebben expertise op de volgende thema's:

  • Bedrijfsvoering
  • Digitale transformatie
  • Kwaliteit & veiligheid
  • Leren & ontwikkelen
  • Regionale samenwerking
  • Procesoptimalisatie & integraal capaciteitsmanagementq-zorg-jurgen-def

"Advies op maat, passend binnen de context en bij de organisatie, dit is iedere keer weer een uitdaging. Daarbij veelal gebruikmakend wat we eerder hebben gezien en vervolgens áltijd denkend: wat past hier? Draagvlak is daarbij essentieel, om er uiteindelijk mee verder te kunnen, ook zonder ons."

Jurgen Vos, Principal Adviseur

Meer weten? Bel ons!

Jurgen Vos

Principal Adviseur


  1. jurgen.vos@qconsultzorg.nl
  2. 06 - 28 74 28 99
q-zorg-jurgen-def

Nienke Bults

Directeur | Partner


  1. 06-27 86 35 68
  2. nienke.bults@qconsultzorg.nl
q-zorg-nienke-def-blauw
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: