Over Q-Consult Zorg

Over Q-Consult Zorg

Alleen verandering die van binnenuit gedragen wordt, kan structureel zijn. En dat geldt zeker in de zorg. Q-Consult Zorg denkt mee over nieuwe werkwijzen, nieuwe ambities en nieuwe inzichten in zorgorganisaties. Specifiek op het gebied van financiën, data, doelmatigheid en kwaliteit & veiligheid. En inclusief een soepele implementatie in de dagelijkse praktijk.

Onze consultants zijn slim, bevlogen en betrokken. Ze maken zich de bedrijfscultuur snel eigen en ze zorgen met hun drive om samen te bouwen en met hun kennis voor resultaat dat een breed draagvlak heeft. En dat dus blijvend is.

Wij delen onze kennis graag
We investeren continu in het ontwikkelen van onze innovatieve kennis en expertise. Want alleen dan kunnen we organisaties écht verder helpen. Onze opgedane kennis willen we ook delen. Dit doen we middels artikelen en bijeenkomsten, maar ook door gewoon langs te gaan bij onze contacten. Wil je bijpraten over actuele onderwerpen? Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een kopje koffie!

Samen met Q-Talent en Q-Academie bundelen wij onze krachten. Met het organisatieadvies van Q-Consult Zorg, de mensen van Q-Talent en de opleidingen en coaching van Q-Academie ondersteunen we zorgorganisaties bij alle kansen en veranderingen die zich aandienen. Niet vanaf de zijlijn, maar samen in het veld. De handen uit de mouwen en de geest op scherp. Met ruim 100 medewerkers zitten we samen in een pand aan de Oudlaan in Utrecht.

Training & coaching
In onze projecten maken we veelvuldig gebruik van training en coaching. Daarvoor schakelen we onze partner Q-Academie in. Hierdoor bieden we het beste van twee werelden; de kennis en ervaring uit het veld van onze adviseur-trainers, georganiseerd door een professioneel trainingsbureau. Meer weten? Neem een kijkje op de website van Q-Academie.

Certificering en informatiebeveiliging
Met ons samenwerken betekent kiezen voor een betrouwbare partner. Wij zijn ISO-27001 en NEN-7510 gecertificeerd. We gaan op een zorgvuldige manier met informatie van onze klanten om. Daar zijn we trots op! Heb je vragen over het informatiebeveiligingsbeleid van Q-Consult Zorg? Lees hier de veelgestelde vragen of neem contact op met onze security offer: security@cqtgroep.nl.