iris-defintief-banner

Werken aan toekomstbestendige zorg

Samen met opdrachtgevers bouwen onze adviseurs aan toegankelijke, betaalbare en kwalitatief goede zorg. Voor iedereen die dat nodig heeft. Dit doen zij door dagelijks met veel scherpte, plezier en (unieke) expertise verandering in de praktijk te realiseren.

36 jaar

Toonaangevend in organisatieadvies

14153

Succesvol afgeronde projecten

83

Betrokken en gedreven adviseurs

nina-en-joost

Zo brengen we veranderingen in de praktijk!

Q-Consult Zorg is één van de drie labels die valt onder de Q-Consult Groep. Naast Q-Consult Zorg vormen Q-Academie en Q-Talent de andere twee labels. Een gezonde samenleving met passende zorg voor een ieder die dat nodig heeft is daarbij onze gezamenlijke missie. Passend bij het vraagstuk van de opdrachtgever wordt (een combinatie van) advies, training of detachering ingezet. Met pragmatische adviezen en oplossingen, ervaren interim adviseurs, de inzet van coaching en passend project- of programmamanagement dragen wij bij aan een gezonde samenleving. Daarbij kijken we altijd naar de context en brengen in wat nodig is. Met 36 jaar aan opgebouwde expertise als basis. Onze inzet is tijdelijk en altijd gericht op duurzame verandering. Hierdoor kunnen onze opdrachtgevers zelf verder met de ontwikkeling van hun zorgorganisatie of regio.


Lees meer over Q-Academie

Lees meer over Q-Talent

Onze manier van werken

We werken met elkaar en staan naast de klant

Samen iets neerzetten, dat creëert echt meerwaarde. Vanaf het begin zijn we gericht op integratie en overdracht. Alleen door samen te werken ontstaan oplossingen die werken in de praktijk. Wij zijn slechts tijdelijk een integraal onderdeel van de zorgorganisatie. Samenwerken aan verbetering geeft zowel de betrokken medewerkers als onze adviseurs energie en werkplezier.

Leveren het beste resultaat. Altijd.

Wij zijn resultaatgericht en doen graag het juiste: wat is inhoudelijk nodig en moeten we prioriteren, wat past het beste bij deze organisatie. Onze pragmatische mentaliteit zie je terug in onze aanpak en onze mensen. Afspraak is afspraak. Je kunt op ons bouwen en vertrouwen. Wij zijn de verbinding met de realiteit. We laten feiten, data en argumenten spreken.

Spreken de taal op alle niveaus

Wij spreken de taal van mensen op alle lagen binnen de organisatie. En zijn hier ook al jaren de verbinder en de ‘tolk’ in. Als medewerkers begrijpen waar ze naar toe gaan kunnen ze zich verbinden aan de nieuwe doelen en hun talenten optimaal inzetten. Door goed te luisteren naar wat écht speelt en de focus op leren en ontwikkelen te leggen, ontstaat gedragen verandering in de praktijk.

Onze mensen maken het verschil

Onze mensen gaan voor een persoonlijke aanpak, waarbij we een oprechte interesse hebben in wat er speelt binnen de organisatie en in de regio. Onze ervaren adviseurs hebben veel kennis en ervaring in de zorgmarkt en weten ‘wat werkt’ voor een zorgorganisatie. Kenmerkend voor onze adviseurs is dat zij zich gespecialiseerd hebben in één specifieke expertise, zoals kwaliteitsverbetering of integraal capaciteitsmanagement. We werken met elkaar en staan naast onze opdrachtgever, we gaan voor het beste resultaat, we werken doelgericht, we spreken ‘de taal’ op alle niveaus en we hebben kennis en ervaring met de volle breedte van de bedrijfsvoering.

samenwerken_nienke_defintief

"Q-Consult Zorg zet zich in voor de ondersteuning van de transformatie naar passende zorg en gezondheid."

Meer weten?

Wij denken graag mee

Wil jij meer weten over hoe Q-Consult Zorg kan helpen bij specifieke vraagstukken waar jouw organisatie mee worstelt? Heb je behoefte aan sparring of ben je op zoek naar inspiratie? Daar maken we graag tijd voor.

Mis nooit meer een update van Q-Consult Zorg

Onze nieuwsbrieven geven een goede impressie van de laatste (landelijke) ontwikkelingen die wij tegenkomen in onze expertisegebieden. Altijd in relatie tot wat relevant is voor de praktijk. Niks meer missen? Meld je dan snel aan.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: