Over Q-Consult

Ons organisatieadviesbureau

Onze bevlogen consultants helpen organisaties en professionals ontwikkelen binnen de steeds veranderende zorgsector. Wij doen dit onder andere binnen de medisch specialistische zorg, langdurige zorg en integrale zorg. Onze expertise ligt met name bij vraagstukken op het gebied van financiën, doelmatigheid, veranderkunde en kwaliteit & veiligheid. Maar, eigenlijk zeggen we liever dat we dáár zijn waar verandering en inhoudelijke kennis nodig is. We zoeken graag samen naar oplossingen en helpen deze implementeren.

Wij geloven dat structurele verandering wordt gedragen van binnenuit. Daarom staan onze mensen niet langs de zijlijn, maar in het veld, ín de organisatie, maken zij de bedrijfscultuur eigen. We luisteren en voelen wat er speelt en gaan dan aan de slag met verbetering. Dit doen we met inhoudelijke kennis en een drive om samen met andere te presteren. De klik met elkaar, daar gaat het uiteindelijk om. Zo zorgen we dat het resultaat blijft, ook als wij weer weg zijn.

Wij delen onze kennis graag
De zorgsector is constant in beweging. Daarom investeren we continu in het ontwikkelen van innovatieve kennis en expertise. We geloven dat we organisaties alleen dan écht verder kunnen helpen. Onze opgedane kennis willen we ook delen. Dit doen we middels artikelen en bijeenkomsten, maar ook door gewoon langs te gaan. Wilt u bijpraten over actuele onderwerpen? Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een kopje koffie!

Samen met Q-talent en Q-Academy bundelen wij onze krachten. We zitten samen in een pand aan de Oudlaan en delen onze kennis en expertise met elkaar. Met in totaal ruim 100 medewerkers kunnen we zorgorganisaties ondersteunen met een breed palet aan diensten en producten.

Training & coaching
In onze projecten maken we veelvuldig gebruik van training en coaching. Daarvoor schakelen we onze partner Q-Academy in. Hierdoor bieden we het beste van twee werelden; de kennis en ervaring uit het veld van onze adviseur-trainers, georganiseerd door een professioneel trainingsbureau. Meer weten? Neem een kijkje op www.qacademy.nl.

Certificering en informatiebeveiliging
Met ons samenwerken betekent kiezen voor een betrouwbare partner. Wij zijn ISO-27001 en NEN-7510 gecertificeerd. We gaan op een zorgvuldige manier met informatie van onze klanten om. Daar zijn we trots op! Heeft u vragen over het informatiebeveiligingsbeleid van Q-Consult? Lees hier de veelgestelde vragen of neem contact op met onze security offer: security@cqtgroep.nl​​​​​​​.