Lancering nieuwe podcast

Q-Consult Zorg lanceert een nieuwe podcast: ‘Verandering in de praktijk’. Daarin geven onze experts je meer duidelijkheid over actuele thema’s. De eerste podcastreeks (8 afleveringen) gaat dieper in op het thema ‘Leiderschap in de zorg’. Dit is een belangrijk thema voor het verbeteren van zorgorganisaties in de complexiteit van nu. 

Visie op Leiderschap in de Zorg

In onze eerste podcastreeks krijg je antwoorden op vraagstukken die jou als leider in de zorg bezighouden. Inspirerende leiders uit het werkveld delen hun ervaringen in leiderschap en bieden oplossingen waar je in de praktijk mee verder kunt.

​​​​​​​Eerste aflevering

In de eerste aflevering van de podcast ‘Leiderschap in de zorg’ nemen Nathalie van Vemde en Niels Rooijakkers je mee in de verschillende rollen van een goede leider aan de hand van het model ‘Visie op Leiderschap’ (zie afbeelding). Daarna gaan we in de andere podcasts de diepte in per rol.

Ontdek hoe je als leider in de zorg effectief leiding geeft; passend bij jou als leider, de groep en de context. Luister nu elke dinsdag naar een nieuwe podcastaflevering op Spotify

Visie op Leiderschap
Het model 'Visie op Leiderschap'

Contact

Een onafhankelijk expert biedt soms net de frisse blik die nodig is om een vraagstuk vanuit een andere invalshoek te benaderen. Wil je eens met ons van gedachten wisselen over een actueel vraagstuk binnen jouw zorgorganisatie? Bel ons op: 088 1020 910 of stuur een e-mail naar: samenwerken@qconsultzorg.nl