NKI tevreden over maatwerk calamiteitenonderzoek


Na een aantal keer samengewerkt te hebben met het NKI, werden wij benaderd voor het uitvoeren van een calamiteitenonderzoek bij het NKI. Bedankt voor jullie vertrouwen en we zijn blij met jullie positieve ervaring met Q-Consult Zorg.

Een prettige samenwerking

"Wij hebben meerdere keren gebruik gemaakt van de diensten van Q-Consult Zorg voor het uitvoeren van calamiteitenonderzoek. Het samenwerken met Q-Consult Zorg is prettig omdat zij meedenken wat het beste past bij de organisatie op dat moment: heb je langdurig iemand nodig, die tijdelijk “in dienst” komt of heb je ad-hoc iemand nodig op het moment dat er een calamiteit wordt gemeld. Op deze manier leveren zij maatwerk aan de organisatie."

 

Nauwkeurige analyse

"Kenmerkend voor de aanpak van Q-Consult Zorg is de nauwkeurige analyse en systematische manier van werken. De samenwerking met de adviseurs van Q-Consult Zorg wordt door, alle bij het calamiteitenonderzoek betrokken collega’s, als zeer prettig ervaren. Ondanks dat zij mogelijk niet geheel “wegwijs” zijn in het ziekenhuis, geeft hun professionaliteit en expertise comfort en vertrouwen."

leiderschap-definitief
iris2

Deze aanpak heeft het volgende opgeleverd:


  1. Q-Consult Zorg nam ons werk uit handen.
  2. Een frisse blik op ons eigen calamiteitenproces.
  3. Nieuwe inzichten gegeven, die wij meenemen in de optimalisatieslag van ons eigen proces
  4. Waardevolle feedback uitgewisseld


"Naast het feit dat het inhuren van Q-Consult Zorg ons werk uit handen nam, heeft het ons ook een frisse blik gebracht op ons eigen calamiteitenproces. Met hun brede ervaring in vele organisaties hebben zij ons nieuwe inzichten gegeven, die wij meenemen in de optimalisatieslag van ons eigen proces."

NKI

Meer weten over dit onderwerp? Bel ons!

Juliëtte de Visser

Senior Adviseur


  1. 06-39 00 66 90
  2. juliette.de.visser@qconsultzorg.nl
q-zorg-juliette-def-blauw

Nienke Bults

Directeur | Partner


  1. 06-27 86 35 68
  2. nienke.bults@qconsultzorg.nl
q-zorg-nienke-def-blauw
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: