Tooling Wij ontzorgen je technisch volledig

Tooling

Zelf volledige tools ontwikkelen is tijdrovend. Zeker als er complexe algoritmes bij komen kijken zoals een schadelastprognose, controles op de bronregistratie of kwaliteitsindicatoren. Wij ontwikkelen graag de tools die nodig zijn om tot de juiste datagedreven keuzes te komen. Maar ook voor een Trusted Third Party, zoals bij een contractverrekening, ben je bij ons aan het goede adres. Van specifieke wensen tot complete technische ontzorging, wij helpen je graag!

Bij het ontwikkelen van tools maken wij gebruik van uiteenlopende technieken. Op basis van het vraagstuk zetten we de best passende techniek in. Technieken zoals SQL Server en .NET passen wij veelvuldig toe, maar bijvoorbeeld ook Python, PowerBI en Azure. Onze tools kunnen we zowel als saas oplossing (software as a service) aanbieden of we kunnen samen met jou een eerste versie maken die je zelf verder beheerd (kick start).
 

Ondersteuning van processen

Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke tools en algoritmes die data omzetten naar inzichten. Zo krijg je grip op de bedrijfsprocessen en heb je altijd en overal toegang tot de juiste data. Hierbij kun je denken aan:

  • schadelastprognoses (voor zowel ziekenhuizen als GGZ- en GRZ-instellingen);
  • een daily auditing tool die de bronregistratie in het ziekenhuis controleert en ondersteunt bij Horizontaal Toezicht (HT);
  • interactieve tools die het begrotings- en contracteringsproces ondersteunen;
  • risicoanalyses;
  • tools om KPI’s te meten.
     

Trusted Third Party

Samenwerking is van groot belang om te blijven ontwikkelen in een continu veranderend zorglandschap. Als Trusted Third Party dragen wij hieraan bij door gezamenlijke data te bundelen, veilig te delen en te visualiseren. Een voorbeeld is de Indication Based Pricing-tool die wij hebben ontwikkeld om zowel de farmaceut als het ziekenhuis inzicht te geven in de indicatie en verstrekking van bepaalde geneesmiddelen in het ziekenhuis. 
 

Beveiligd platform

Met ons beveiligde online platform kunnen we in korte tijd geavanceerde tools creëren die grip op de data geven en inzichten visualiseren. Dit platform is permanent in ontwikkeling en voldoet uiteraard aan de NEN-7510 certificering. Organisaties bepalen zelf wie toegang krijgt tot welke informatie. Het platform voldoet aan de AVG en elke groep gebruikers krijgt dezelfde informatie te zien. Ervaar het gebruiksgemak! 

Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van tooling en hoe tools processen optimaal kunnen ondersteunen? Neem dan contact met ons op!