Tooling Wij ontzorgen je technisch volledig

Tooling

Zelf volledige tools ontwikkelen is tijdrovend. Zeker als er complexe algoritmes bij komen kijken zoals een schadelastprognose, controles op de bronregistratie of kwaliteitsindicatoren. Wij ontwikkelen graag de tools die nodig zijn om tot de juiste datagedreven keuzes te komen. Van specifieke wensen tot complete technische ontzorging, wij helpen je graag!

Bij het ontwikkelen van tools maken wij gebruik van uiteenlopende technieken. Op basis van het vraagstuk zetten we de best passende techniek in. Technieken zoals SQL Server en .NET passen wij veelvuldig toe, maar bijvoorbeeld ook Python, PowerBI en Azure. Wij bieden onze tools aan door samen met jou een eerste versie te maken die je vervolgens zelf verder beheert (kick-start)

Ondersteuning van processen

Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke tools en algoritmes die data omzetten naar inzichten. Zo krijg je grip op de bedrijfsprocessen en heb je altijd en overal toegang tot de juiste data. Hierbij kun je denken aan:

  • schadelastprognoses (voor zowel ziekenhuizen als GGZ- en GRZ-instellingen);
  • een daily auditing tool die de bronregistratie in het ziekenhuis controleert en ondersteunt bij Horizontaal Toezicht (HT);
  • interactieve tools die het begrotings- en contracteringsproces ondersteunen;
  • risicoanalyses;
  • tools om KPI’s te meten.
     

Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van tooling en hoe tools processen optimaal kunnen ondersteunen? Neem dan contact met ons op!