Ben jij onze nieuwe collega?

Ben jij onze nieuwe collega?

Of je nu net afgestudeerd bent of al een berg ervaring hebt, wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons team willen versterken. Karakter en vaardigheden vinden wij belangrijker dan inhoudelijke kennis. Dit kun je tijdens je werk verder ontwikkelen. De klik met elkaar, daar gaat het om! Kwaliteiten die je daarbij inzet zijn je klantgerichtheid, betrokkenheid en drive om samen met anderen te presteren.

Als je bij ons komt werken, dan..

Kom je in dienst bij één van de volgende merken Q-Consult Zorg, Q-Academie en/of Q-Talent. Samen vormen wij één organisatie. We zitten in een pand aan de Oudlaan in Utrecht en delen onze kennis en expertise met elkaar. Met in totaal ruim 100 medewerkers kunnen we zorgorganisaties ondersteunen met een breed palet aan diensten en producten. Dit is niet alleen fijn voor klanten, maar ook voor medewerkers. Wil je je op een later moment verder ontwikkelen binnen een andere tak of sector? Dan denken wij graag met je mee!

Als collega’s delen we niet alleen inhoud en expertise, maar investeren we ook in elkaar. We organiseren verschillende informele activiteiten, zo stimuleren we het werkplezier! Want je werkplek moet ook aangenaam en leuk zijn. Waar je aan kan denken? Leuke borrels en activiteiten met onze personeelsvereniging, zoals een avondje bowlen, een pubquiz of dagje Efteling. 

Investeren in ontwikkeling

Investeren in persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van onze medewerkers: dat doen we continu. Wij geloven dat betrokken, gelukkige, gemotiveerde medewerkers met de juiste kennis en vaardigheden, de beste prestaties leveren voor onze klanten. En hierin denken we met jou mee! Of je nu net bent afgestudeerd of een gezin hebt: wij hebben aandacht voor alle levensfasen waarin onze medewerkers zich bevinden. Ook zijn we flexibel met werktijden. Daarnaast bieden we een intern intervisietraject, uitgebreid opleidingsprogramma en een coach. Ons motto ‘samen werken aan resultaat’ maken wij intern waar door elkaar intensief te begeleiden, coachen en trainen.

Ook goed om te weten: vrijheid en verantwoordelijkheid gaan bij ons hand in hand. Wij verwachten veel van je, maar hier krijg je ook veel voor terug. Wij bieden inhoudelijk uitdagende opdrachten, zoals advies- en interimopdrachten en het geven van trainingen. Gegarandeerd afwisseling in de werkzaamheden en rollen, denk aan projectleider, projectadviseur, beleidsadviseur en trainer. Je staat in contact met klanten op allerlei niveaus binnen een organisatie. Naast de meer bedrijfskundige functies en rollen, kan je bij ons ook heel inhoudelijk op het gebied van tooling, data en ICT aan de slag. Zo zijn wel ook altijd op zoek naar goede data-specialisten, ontwikkelaars en technisch analisten.

Kom bij ons werken of afstuderen!

Heb jij al een interessante vacature van ons gezien wat aansluit bij jouw wensen en expertise? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren en nemen wij je graag mee in onze sollicitatieprocedure om te kijken of er een match is! Toch liever eerst vrijblijvend kennismaken om meer over onze organisatie en functies te weten te komen via een (online) koffiemoment? Dat kan natuurlijk ook!

Sollicitatieprocedure Q-Consult Zorg

Staat er geen vacature open, maar wil je toch je interesse kenbaar maken? Dat kan! Stuur je CV met korte motivatie naar Alice van der Linden, onze HR-adviseur. 

Wil je afstuderen bij ons? Ben jij bezig met je WO Master? En gaat jouw onderzoek over een thema binnen de zorg? Neem dan ook gerust contact met ons op. Wij bieden namelijk regelmatig leuke en uitdagende afstudeerplekken. Stuur je CV met motivatie (met toelichting van je onderzoeksonderwerp) naar Dionne Derksen.

Vacatures

Bekijk hier onze actuele vacatures: